Az Okos-Foci Műhely diadala Felsőszeliben

okosfoci

Nyár elején egymást követik a rangos sportesemények Felsőszeliben. Nyolc csapat részvételével másodízben zajlott a mátyusföldi településen a kezdők (U9) Wolf-kupa névre keresztelt nemzetközi focitornája, melyen Magyarország és Szlovákia nyolc csapata küzdött a trófeáért, egyéni díjakért.

Neves focitanodák, köztük a szlovák és a magyar élvonalban szereplő klubok küldték el képviselőiket a jövő reménységeinek erőpróbájára, melyen a résztvevők a felsőszeli futballpályán körmérkőzéses rendszerben mérték össze tudásukat. Egy mérkőzés időtartamát a rendezők 12 percben szabták meg.

„Öröm volt nézni a 8-9 esztendős fiúk és lányok lelkesedését, taktikai utasításoktól mentes játékát. Ami bennünket illet, nincs miért szégyenkeznünk. Milan Pavlovič edző tanítványai az erős mezőnyben derekasan helytálltak, megizzasztották ellenfeleiket. Jóleső érzéssel hallgattuk a résztvevők elismerő szavait a szervezésről, a torna magas színvonaláról. Köszönet illet mindenkit, aki bármilyen módon részt vett ennek az eseménynek az előkészítésében és lebonyolításában. Elsősorban Kontár Ronald klub- elnök és Ferenczi Barnabás ifjúsági technikai igazgató vitte a prímet. A pozitív visszajelzések motiválnak minket, egy esztendő múlva újra találkozunk” – nyilatkozta lapunknak a torna lefolyását értékelve Kalocsai Enrico, a felsőszeliek sportigazgatója.

A rendezvényt veretlenül a győri székhelyű Okos-Foci Műhely alakulata nyerte. A szervezők a csapatokat serleggel és emléklappal, a gyerekeket éremmel jutalmazták. Ugyancsak díjazták az egyes posztok legjobbjait, de álomcsapatot is hirdettek.

Tornatények

II. WOLF-KUPA

Körmérkőzések: Felsőszeli–Okos-Foci Műhely 0:3, FKM Érsekújvár–FC STK 1914 Somorja 2:0, DAC 1914 Dunaszerdahely–RSC Hamsik Academy 1:2, MFK Ružomberok–UTE Labdarúgó-akadémia 0:1, Érsekújvár–Felsőszeli 4:0, Hamsik Academy–Okos-Foci Műhely 1:2, STK–Ružomberok 0:2, UTE–DAC 4:0, Felsőszeli–Hamsik Academy 1:4, Ružomberok–Érsekújvár 1:1, Okos-Foci Műhely–UTE 3:1, DAC–STK 4:1, Ružomberok–Felsőszeli 3:0, UTE–Hamsik Academy 3:1, Érsekújvár–DAC 1:0, STK–Okos-Foci Műhely 1:4, Felsőszeli–UTE 0:4, DAC–Ružomberok 0:2, Hamsik Academy–STK 5:0, Okos-Foci Műhely–Érsekújvár 2:0, DAC–Felsőszeli 5:0, STK–UTE 1:6, Ružomberok–Okos-Foci Műhely 0:3, Érsekújvár–Hamsik Academy 3:0, STK–Felsőszeli 1:2, Okos-Foci Műhely–DAC 1:1, UTE–Érsekújvár 0:0, Hamsik Academy–Ružomberok 2:1.

A torna végeredménye:

1. Okos-Foci Műhely

2. UTE

3. Érsekújvár

4. Hamsik Academy

5. Ružomberok

6. DAC

7. Felsőszeli

8. STK

Egyéni díjazottak:

A legjobb kapus: Kocsis Kristóf (Okos-Foci Műhely)

A legjobb góllövő: Geschitz Ábel (7 gól, UTE)

A legjobb játékos: Matias Hamšík (Hamsik Academy)

All Stars-team: Kocsis Kristóf (Okos-Foci-Műhely), Geschitz Ábel (UTE), Matias Hamšík (Hamsik Academy), Adam Vizy (Érsekújvár), Maxim Hámorský (DAC).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?