AZ EDZŐK MONDTÁK

PETER GERGELY (Dubnica): „Kapusunk korai kiállítása rányomta bélyegét a találkozóra. Miután emberhátrányba kerültünk, mást nem tehettünk, a védekezésre helyeztük a hangsúlyt. A púchoviaknak akadtak helyzeteik, azonban szerencsénkre egyet sem értékesítettek. A döntetlennel elégedett vagyok.

PETER GERGELY (Dubnica): „Kapusunk korai kiállítása rányomta bélyegét a találkozóra. Miután emberhátrányba kerültünk, mást nem tehettünk, a védekezésre helyeztük a hangsúlyt. A púchoviaknak akadtak helyzeteik, azonban szerencsénkre egyet sem értékesítettek. A döntetlennel elégedett vagyok.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Negyed óráig úgy futballoztunk, ahogy elterveztük. A kihagyott tizenegyes után viszont idegesek lettek játékosaink. Perniš a tizenegyesen kívül három ziccert is kihagyott. A játék képe alapján feltétlenül nyernünk kellett volna.”

LADISLAV JURKEMIK (Žilina): „A szép számú közönség előtt színvonalas mérkőzést játszottunk. A jelentős játékerőt képviselő rózsahegyiek ellen végig fölényben futballoztunk, s nagyobb arányban is nyerhettünk volna.”

MIKULÁŠ KOMANICKÝ (Ružomberok): „Jó iramú rangadót hozott az összecsapás, kár, hogy az első félidő hajrájában védőink elméláztak. Azt viszont elismerem, hogy a zsolnaiak rászolgáltak a három pontra.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (FC Košice): „Az Inter a Szuperliga legjobb csapatai közé tartozik, nehéz legyőzni. A második félidőben a mezőnyben a vendégek bizonyultak sikeresebbnek. Kár, hogy a vezető gólunk után hamar kiegyenlített a bajnok. Ahhoz képest, hogy milyen viszonyok uralkodnak a klubban, a pontszerzéssel elégedett vagyok.”

JOZEF BUBENKO (Inter): „Néhány kulcsemberünk nagyon gyengén futballozott. Drobňákon kívül csapatomból szinte senki sem jeleskedett. Óriási védelmi hiba után kaptuk a gólt, azt nem mondhatom, hogy a szünet után nem igyekeztek a játékosok, ám még komoly helyzetet sem sikerült kidolgozniuk.”

MIROSLAV SVOBODA (Slovan): „Védenceim első 45 percben mutatott teljesítményével elégedett voltam, sajnos, helyzeteink nagy részét elpuskáztuk. Szünet után feljöttek a trencséniek, szerencsénkre a kapu előtt gyámoltalanok voltak. Örülök, hogy sikerült megnyernünk az összecsapást.”

MILAN ALBRECHT (Trenčín): „Az első félidőben nagyon gyengén futballoztunk, fordulást követően nagyobb sebességre kapcsoltunk. Ennek ellenére, kevés helyzetünk akadt, az égszínkékek rászolgáltak a három pontra.”

JINDŘICH DEJMAL (Prešov): „Nagyon nehéz szavakat találnom ilyen balszerencsés mérkőzés után. Nem érdemeltünk ilyen nagy arányú vereséget. Védenceim elszántan küzdöttek, azonban a hazaiak második gólja után váratlanul összeroppantak.”

DUŠAN GALIS (Petržalka): „Hatvan percig a vártnál gyengébb teljesítményt nyújtottunk; az utolsó negyed órában már úgy futballoztunk, ahogyan azt elterveztük.” (SITA, sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?