AZ EDZŐK MONDTÁK

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Žilina): „Én és a csapatom is szomorú, hogy Zsolnára érkezésem után nem sikerült pontot szereznünk, pedig agresszívan és elég jól futballoztunk. A kihagyott tizenegyes jelentette a fordulópontot a mérkőzésen, ez hosszú időre rányomta bélyegét a fiúk teljesítményére.

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Žilina): „Én és a csapatom is szomorú, hogy Zsolnára érkezésem után nem sikerült pontot szereznünk, pedig agresszívan és elég jól futballoztunk. A kihagyott tizenegyes jelentette a fordulópontot a mérkőzésen, ez hosszú időre rányomta bélyegét a fiúk teljesítményére. Elégedetlen vagyok az eredménnyel, de első benyomásaim a csapatról nem rosszak, és ha a következő meccseken több szerencsénk lesz, sikereket érhetünk el. Azért sem tudtunk pontot szerezni, mert mind a négy csatárom sérült, kénytelen voltam Sninskýt a támadósorba állítani.”

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Azzal a taktikával jöttünk Zsolnára, hogy figyelmesen fogunk védekezni, és gyors ellenakciókból próbálunk eredményesek lenni. A vendéglátók agresszívan küzdöttek a párharcok során, rendre megszerezték a labdát, de a tizenhatosunkon belül nem tudtak mit kezdeni vele. Egy kontraakciónkat sikerült befejeznünk. Annak ellenére, hogy Vittek ma nem lőtt gólt, elégedett vagyok játékával, mert több hazai játékost lekötött.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Elsősorban is rehabilitálni akartuk magunkat a Zsolnán elszenvedett 5:0-ás vereségért, de azt is célul tűztük ki, hogy hazai közönség előtt jó játékot produkáljunk. Úgy gondolom, ez sikerült, aktívan, agresszívan és gyorsan futballoztunk. Ahogy mondani szokták, egy fecske még nem csinál nyarat, tovább kell becsületesen dolgoznunk, s a siker nem maradhat el. Úgy érzem, jó úton haladunk.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Gratulálok az Internek a kiváló teljesítményhez. Úgy játszott, mint annak idején a régi csapat, amikor tízezer ember járt a mérkőzésére. Ellenfelünk modern labdarúgást produkált, gyorsasága ellen nem találtunk ellenszert. Véletlenül szereztünk vezetést, utána három durva hibát vétettünk, amit az Inter kihasznált. Katasztrofálisan futballoztunk, az Inter pedig modern felfogásban játszott.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Ez a meccs is igazolta, hogy hazai pályán erős akaratunknak köszönhetően nyerni tudunk. Ma a nézők segítségével győztük le ellenfelünket. Jó volt az összjátékunk, de csak a trencséniek tizenhatosáig. Azon túl már kevés helyzetet dolgoztunk ki. Kiizzadt győzelmünk annál értékesebb, mert szeptemberben háromszor idegen pályán játszunk.”

RÓBERT PALDAN (Trenčín): „Ellenfelünk határozottabb, mozgékonyabb volt. Küzdőképességben ugyan felvettük vele a versenyt, de a támadások során sok hibát vétettünk, s a második félidőben tulajdonképpen nem kerültünk a hazaiak kapuja elé. A védekezésre összpontosítottunk, de ez sem segített ahhoz, hogy pontot szerezzünk.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Tudtuk, hogy nem lesz könnyű az összecsapás, de melyik mérkőzés könnyű a ligában? Frissen, jó iramban kezdtünk, térfelére szorítottuk ellenfelünket, gólt azonban csak a második félidő elején tudtunk elérni. A 60. és a 80. perc között visszaesett a csapatom, gólt kaphattunk volna, mivel ellenfelünknek több helyzete is volt. Szerencsére nem tudta ezeket kihasználni. A véghajrában további gólokat lőhettünk volna.”

VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): „A csapat összeállításában eszközölt változások következtében jól védekeztünk, az ellenfélnek csak egyetlen lehetősége volt az első félidőben. A támadások során gyengébbeknek bizonyultunk, a második félidőben a hazaiak váratlan gólja meglepett bennünket. Utána megpróbáltunk támadni, s ha van némi szerencsénk, akkor gólt rúgunk. Egyébként a hazaiak megérdemelten győztek.”(SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?