A zsolnaiak ünneplésre, a dunaszerdahelyiek meglepetésre készülnek

Dunaszerdahely |

<p>Szombaton délután (18.00) tévés mérkőzésen a listavezető zsolnaiak otthonában lép pályára a DAC a labdarúgó Corgoň Liga 32. fordulójában. Fogadkoznak a hazaiak, hogy legyőzik a bennmaradásért küzdő sárgakékeket, s ezzel biztosítják ötödik bajnoki címüket.</p>

Pavel Hapal edző védencei már szerdán, Máriatölgyesen eldönthették volna az elsőség sorsát, ám végül csak döntetleneztek. A cseh szakvezető megtiltotta védenceinek, hogy a szombati meccsig újságírókkal beszéljenek. „A klubvezetés döntött így, de egyetértek vele. Nekem sem tetszett néhány védencem nyilatkozata, aki szinte előre elkönyvelte az aranyérmet. Ígérem, hogy a második kísérletet már nem puskázzuk el, és megnyerjük az összecsapást. Aztán jöhet az ünneplés” – hangsúlyozta Pavel Hapal a SITA hírügynökségnek.
Kedden váratlanul megjelent Dunaszerdahelyen Ali Reza Marzban, a DAC korábbi edzője. Meglepetésre a Slovannal vívott bajnoki közben a kispadról tanácsokat osztogatottajátékosoknak… „Sajnos a kiállított Halimirenem számíthatunk Zsolnán, és a legutóbbi meccsen megsérült Nikolic rajtja is erősen kérdéses. Majus eltiltása viszont lejárt, így visszatér a védelem tengelyébe. Rendkívül nehéz feladat vár ránk, hiszen a pontvadászat legjobb csapatával mérkőzünk. Természetesen szeretnénk meglepni a hazaiakat, de reálisannézveadolgokat,abajnokavatóra készülő vendéglátók a találkozó toronymagas esélyesei – mondta lapunknak Radványi Miklós, a DAC másodedzője. – Kész öngyilkosság lenne nyílt sisakkal pályáralépni,ezértazártvédekezésre helyezzük a hangsúlyt, s igyekszünkgyors kontrákat vezetni. Majd elválik,hogyezmireleszelég.”
Összesen tizenhat játékos áll a szakvezetés rendelkezésére, így Kurt Gargernek nincs sok választása. Harmadszor találkoznak a csapatok a bajnokságban, eddig mindkétszer a zsolnaiak nyertek: odahaza 1:0-ra, Dunaszerdahelyenpedig2:0-ra.
A kiesőjelöltek hátralevő meccsei – DUBNICA (32 pont): Trnava(idegenben),Košice(otthon); DAC (30): Žilina (i), Trnava (o); Petržalka (29): Ružomberok (i), Senica (o); KOŠICE (29): Prešov (o),Dubnica(i).
Azonos pontszám esetén az egymás elleni meccsek döntenek, a sárga-kékek jobbak a máriatölgyesieknél (3:1, 1:1, 1:1), de a kassaiaknál viszont rosszabbak (0:2, 1:1, 1:2). A ligetiekkel pedig kiegyenlített a mérleg (0:1, 3:2, 1:1), ebben az esetben a gólkülönbség döntene. Most sajnálhatják csak igazán a csallóköziek a besztercebányaik ellen elfecsérelt kétpontot…

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?