A PSG nem zárkózik el Neymar eladásától

Neymar

A Paris Saint-Germain nem zárkózik el Neymar eladásától, jelentette ki Leonardo Araújo, a labdarúgóklub sportigazgatója.

"Neymar elhagyhatja a PSG-t, ha van egy olyan ajánlat, amely mindenkinek megfelel. Jelenleg azonban nem tudjuk, meg akarják-e vásárolni, és ha igen, milyen áron. Az biztos, hogy mindez nem egy nap alatt zajlik majd le" - nyilatkozta kedden a brazil Leonardo. Hozzátette, mindenki számára világos, hogy honfitársa távozni akar, de még három évig él a szerződése Párizsban, és mivel egyelőre nem kaptak ajánlatot érte, konkrétumokról nem beszélhetnek az ügyben.

Neymar nem jelent meg hétfőn a Paris Saint-Germain első edzésén, ezért a klubvezetők közölték: "megteszik a megfelelő lépéseket". Erre reagálva Neymar édesapja azt nyilatkozta: a PSG-nél jól tudták, hogy a fia nem lesz ott a nyári felkészülés első napján. Elmondása szerint a csatár a Neymar Intézet elnevezésű jótékonysági szervezet vezetőjeként tevékenykedik ezekben a napokban, a programja egy évre ismert és tervezett, elhalasztani nem lehetett. Hozzátette, a francia fővárosba jövő hétfőn tér vissza.

Leonardo elismerte, tudtak a játékos brazíliai programjáról, de a futballista az időpontot nem egyeztette velük.

Neymar bokaszalag-szakadás miatt nem lépett pályára a vasárnap véget ért Copa Americán, amit hazája válogatottja házigazdaként megnyert.

Az elmúlt hetekben egyre erősödtek azok a médiaértesülések, amelyek szerint a 222 millió eurós vételárával világcsúcstartó futballista idén nyáron visszatér korábbi csapatához, az FC Barcelonához. A katalán klub elnöke, Josep Maria Bartomeu a múlt héten azt nyilatkozta, Neymar el akarja hagyni a francia fővárost, hogy visszatérjen Spanyolországba, de a PSG vonakodik eladni.

Leonardo elismerte, hogy "felületes beszélgetésig" már eljutottak a Barcelona illetékeseivel az ügyben.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?