A legfőbb gond a klubok rossz helyzete

<p>Tardoskedden született, de kiskorában elkerült onnan, ezért magyarul nem tud, bár sok mindent ért. A hétvégén eldől, tizenhárom év után is marad-e a Szlovák Olimpiai Bizottság elnöki székében. Motivációja még van, víziói is. František Chmelárral beszélgettünk.</p>

 

A Szlovák Olimpiai Bizottság szombaton rendezi tisztújító közgyűlését. Az elnöki posztra ön is pályázik, s tizenhárom év után ismét lesz ellenfele is Ján Filc személyében. Ez természetes helyzet. Nem mondhatom, hogy lelkesedem érte, de teljesen normálisnak veszem. Kampányol?Most sem csinálok semmit másképp, mint akkor, amikor nem volt ellenjelöltem. Talán egy kicsivel többet beszélgetek az emberekkel, de ezt nem nevezném kampányolásnak.Hogyan látja az esélyeit?A küzdelem mindig nyílt. Mivel az elnököt titkos szavazással választják, nem lehet abból kiindulni, hogy ki mit mond, vagy mit ígér, mert aztán úgyis minden másképp lehet. A teljes interjút a szerdai Új Szó sport rovatában olvashatják! 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?