„A Fradi tökéletesen játszott“

<p>Bár a Ferencváros hétvégén sem győzött, Bobby Davison elégedett a csapatával. Kaposvárott nyolc gól esett a Debrecen vendégjátékán, a Pápa pedig sorozatban hatodszor is győzött.</p>

Mozgalmas meccseket hozott a Soproni Liga hétvégi fordulója.

Furcsa kapushiba
Kaposváron például nyolc gólt láthattak a nézők, akik mégis akkor tomboltak a legjobban, amikor a gól elmaradt. A 90. percben a vendégek tizenegyeshez jutottak (a meccs során másodszor), Poleksic kapus azonban a felső lécre lőtt, miután kivette a labdát Coulibaly kezéből. Így maradt a 4:4, azaz mindkét csapat úgy szerzett egy pontot a mérkőzésen, hogy kétszer is nyerésre állt. A kapus egyébként nem magánakciót indított: Czvitkovics nem vállalt még egy tizenegyest, Herczeg András pedig megadta az engedélyt a montenegróinak.

Tökéletes Fradi?
Nagy a kontraszt a Ferencvárosnál a vezetők és a szurkolók között. A Videoton elleni meccsen a drukkerek a Debrecenben petárdacsempészéssel gyanúba került Dragóner mellett, majd 0:2-nél Bobby Davison („Go home“) és Berki Krisztián („Takarodj“) ellen tüntettek. A kedélyeket csak az csillapította le kissé, hogy a Fradi a hajrában 2:2-re mentette a meccset. Pedig a Fradinak idén nem az ikszekre, hanem a győzelmekre kellene játszania: a zöld-fehérek idei kilenc bajnokijuk közül egyelőre csak kettőt nyertek meg. A csapat játéka egyvalakinek mégis nagyon tetszett, mégpedig Bobby Davisonnak. Az FTC edzője így összegzett a lefújás után: „Az első félidőben jól játszottunk, a másodikban tökéletesen.“

Megemelt hang
Véber György már nincs ennyire elájulva saját csapatától - noha a Pápa nem a 8., hanem a 2. helyen áll a bajnokságban. A dunántúliak három vereséggel, és rúgott gól nélkül kezdték a szezont, azóta viszont zsinórban hat mérkőzést nyertek meg. A Lombard hétvégén 3:1-re nyert Kispesten, amihez Véber szerint hozzájárult az is, hogy a szünetben kissé „meg kellett emelnie“ a hangját. Miközben a Pápa sosem látott magasságokba emelkedett, addig Sisa Tibor csak elmélkedett: „Nemhogy el kell fogadnunk a bírálatokat, de tudomásul is kell venni azokat.“ Rejtélyes szavak. A hétvége nyilatkozata mégsem a Honvéd, hanem a Zalaegerszegi csapat edzőjéé. Csank János a következőket mondta a Zalaegerszeg-Kecskemét (3:2) mérkőzést követően: „Végre több gólt lőttünk, mint amennyit kaptunk.“ Nem is csoda, hogy győztek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?