A FIFA-elnök mégsem kereste Ronaldót

Madrid |

<p>Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál sztárjátékosa cáfolta, hogy Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke telefonon is elnézést kért volna tőle azt követően, hogy kigúnyolta őt.</p>

"Nincs is telefonom, az asszisztensem pedig nem szólt, hogy keresett volna" - mondta az AS című napilapnak az aranylabdás támadó.     A FIFA első embere még október végén az Oxfordi Egyetemen tartott előadást, és az egyik kérdésre válaszolva kifejtette, hogy neki Lionel Messi, a Barcelona argentin játékosa kedvesebb, mert "jó fiú", míg Ronaldo olyan peckesen jár a pályán, mint egy parancsnok. A színpadon megpróbálta utánozni a portugál futballista járását, és viccesen megjegyezte: Ronaldo sokkal többet költ fodrászra, mint Messi.     Később Blatter hangsúlyozta, sajnálja, hogy egy egyetemi eseményből ilyen nagy felhajtás lett, amely másoknak fájdalmat okozott, ezért twitter-oldalán keresztül bocsánatot kért, s állítása szerint ezt telefonon is megtette.     A FIFA elnöke kiemelte: számára Ronaldo és Messi azonos szinten áll, mindkettőjüket kivételes képességű futballistának tartja. Hozzátette: egyetlen játékost, klubot vagy szurkolót sem kívánt megbántani.     Ronaldo az egyik közösségi portálon megjegyezte: az oxfordi videóból kiderült számára, hogy a FIFA mennyire tiszteli őt, a klubját és a hazáját. Egyben jó egészséget és hosszú életet kívánt Blatternek, hogy továbbra is nyomon követhesse kedvenc játékosainak és csapatainak sikereit. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?