A diákoknál is az FTC volt a tornaelső

füleki foci
Fülek |

A tizenhárom évesek versengésével befejeződött a füleki FTC által rendezett teremfocitornák sorozata. 

A szurkolók minden egyes alkalommal megkapták, amit látni akartak, a szervezők pedig mindvégig feladatuk magaslatán álltak. A vendéglátók két ízben is a dobogó legmagasabb fokára állhattak, az U13-asok megmérettetéséből is ők kerültek ki végső győztesként.

„A nagykériek elleni utolsó mérkőzésen dőlt el a tornagyőzelem. A vendégek már 3:1 arányú vezetésre tettek szert, ám a mieink minden apait-anyait beleadtak, és sikerült a meccset 4:4-re hozni. Ezáltal mindkét csapat azonos pontszámmal állt a táblázaton, de a mi gólarányunk kedvezőbb volt. Az összecsapások sok izgalmat, kombinatív és fantáziadús játékot hoztak, habár a hnúšťaiak és a felediek ezúttal szerényebb teljesítményt nyújtottak” – tájékoztatott Gáspár Szebasztián, a füleki FTC ifjúsági csapatainak menedzsere. 

Érdekes

DIÁKOK (U13) TEREMTORNÁJA A FÜLEKI FTC SZERVEZÉSÉBEN

FC Jesenské–FTC Fiľakovo 3:7; FK Iskra Hnúšťa– FC Veľký Kýr 2:3; V. Kýr–Jesenské 2:0; Fiľakovo–Hnúšťa 4:3; Jesenské–Hnúšťa 4:10; Fiľakovo–V. Kýr 4:4.
Végeredmény:
 1. Fiľakovo    3    2    1    0    15:10    7
 2. Veľký Kýr    3    2    1    0    9:6    7
 3. Hnúšťa    3    1    0    2    15:11    3
 4. Jesenské    3    0    0    3    7:19 0
Díjazottak – legjobb kapus: Jozef Muran (Veľký Kýr), legjobb mezőnyjátékos: Nikolas Vaculčiak (Hnúšťa), legjobb góllövő: Mede Dominik (Fiľakovo). ⋌

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?