A DAC folytatni akarja a győztes sorozatot

Dunaszerdahely |

<p>A DAC ma délután kettőkor a negyedik helyen álló rózsahegyieket fogadja a labdarúgó Fortuna Liga 22. fordulójában.</p>

Mindkét csapat jó formában várja a meccset, a DAC hat bajnokin veretlen, a felújított stadionban pedig százszázalékos (Trenčín 2:0, Michalovce 2:1, Zl. Moravce 1:0, Prešov 5:0). A rózsahegyiek zsinórban öt ligatalálkozón nem kaptak ki (Trenčín 3:3, Senica 1:0, Zl. Moravce 1:1, Podbrezová 0:0, Michalovce 3:1). László Csaba vezetőedző sérülés miatt nem számíthat Vidára, de az eltiltás után Huk és Štepanovský is rendelkezésre áll, Aluku viszont még nem tért vissza Albániából. A DAC hétközben leigazolta Mervó Bencét, kérdés, már most lehetőséget kap-e. „Folytatni akarjuk a győzelmi sorozatunkat – mondta lapunknak László Csaba. – A meccs elejétől koncentráltan kell fociznunk, nyomás alá kell helyeznünk a rózsahegyieket, pszichésen és fizikálisan is. A rózsahegyiek jól kontráznak, és nagyon veszélyesek a pontrúgásaik. Sok a magas játékosuk, ezért a földön kell tartanunk a labdát.”  Októberben Rózsahegyen 2:2-vel ért véget a DAC vendégjátéka.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?