A cseh Superman Barcelona sztárja

Barcelona |

<p>A cseh Michal Navrátil ugyan nem került dobogóra a barcelonai vizes világbajnokság szupertoronyugró számában, de így is ő lett a közönség kedvence &ndash; negyedik helyét ugyanis a már védjegyének számító Superman-ugrással ünnepelte.&nbsp;</p>

„Nem volt nehéz elintéznem, hogy még egy ráadást is ugorhassak. A Nemzetközi Úszószövetség emberei ott voltak azon a dániai sziklaugróversenyen, ahol szintén bemutattam ezt az ugrást, így már számítottak rá. Amikor a verseny végeztével odamentem hozzájuk, hogy ugorhatok-e még egyet, csak annyit mondtak: Redben, szaladj!” – nyilatkozta Navrátil a cseh közszolgálati rádiónak. A szupertoronyugrás idén mutatkozott be a vizes világbajnokságon, a mezőnyben főleg az extrém sziklaugró-versenysorozat résztvevőit találjuk. A férfiak 27, a nők 20 méterről vetik magukat a vízbe, és zuhanás közben 90 km/h-s sebességet is elérhetnek. A sérüléseket elkerülendő az ugrók lábbal érkeznek a vízbe, s a versenyek alatt legalább két mentőbúvár is bevetésre készen várakozik.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"117865","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?