Régió

Újra közlekednek a vonatok Vágsellye és Tardoskedd között

Szerda este óta újra közlekednek a vonatok Vágsellye és Tardoskedd között, egy vágányon, Tornócon át. Csütörtöktől a nemzetközi gyorsvonatok (EC/EN) menetrend szerint közlekednek – közölte Tomáš Kováč, a Szlovák Vasúttársaság szóvivője.
TASR

2019. július 11. 11:00

- Rendőrségi felvétel

Egy Tornócnál kedden (július 9.) kisiklott tehervonat miatt szünetelt a forgalom a Vágsellye-Tardoskedd szakaszon. Az utasokat vonatpótló buszokkal szállították.

A Szlovák Állami Vasutak (ŽSR) a baleset után azonnal megkezdte a helyreállítást – tájékoztatta a TASR-t Michal Lukáč, a vasút szóvivője. A szóvivő elmondta, az első vágány helyreállítását szerda estére befejezték, a másikat előreláthatólag a hét végére állítják helyre.

„A baleset következményeinek elhárításához annak a fuvarozónak a közreműködésére is szükség van, amelyiknek a tehervonata kisiklott” – mondta Lukáč.  

A magáncég tehervonata kedden, nem sokkal 16.30 után siklott ki. A balesetben nem sérült meg senki, az anyagi kár jelentős. „Eltört egy sín, három vagon megrongálódott, a szállítmányban is kár keletkezett. A kár pontos összege még nem ismert” – közölte a rendőrség. A nyomozó általános veszélyeztetés ügyében indított vizsgálatot. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová akár Áderrel is emlékezne Trianonra

Ismét áll a bál a koalícióban: Danko indoklás nélkül törölte Cséfalvay külföldi útját

D4/R7: Tiltott anyagot találtak a talajmintákban

Kellemetlen: véletlenül rossz házba tört be a NAKA

Peter Tóth azt állítja, hogy Dušan Kováčik speciális ügyész információkkal látta el Norbert Bödör vállakozót

EP: itt is dúl a Fidesz–ellenzék háború

Legfrissebb galériák
Olvasta már?