Régió

Tavaly 136 lakás készült el a Losonci, Rimaszombati és Nagyrőcei járásban

Losonc/Rimaszombat/Nagyrőce | Összesen 136 lakás építését fejezték be tavaly a Losonci, Rimaszombati és Nagyrőcei járásban. Erről Eva Hajová, a besztercebányai statisztikai hivatal informatikai és információs osztályának munkatársa tájékoztatott hétfőn.
TASR

2019. március 25. 09:50

A régióban a legtöbb lakás (72) a Losonci járásban készült el. A 2017-es évvel összehasonlítva a befejezett lakások száma héttel csökkent, ami 8,9 százalékos csökkenést jelent. A vizsgált időszakban a járásban 69 lakás építését kezdték meg. Az egy évvel korábbi adatokkal összehasonlítva a megkezdett lakások száma 47-tel csökkent.

A Rimaszombati járásban tavaly 54 lakást fejeztek be. A 2017-es évvel összehasonlítva a befejezett lakások száma 12-vel nőtt, ami 28,6 százalékos növekedést jelent. A vizsgált időszakban a járásban 60 lakás építését kezdték meg. Az egy évvel korábbi adatokkal összehasonlítva a megkezdett lakások száma hárommal nőtt.

2018-ban a legkevesebb lakás (10) a Nagyrőcei járásban készült el. A 2017-es évvel összehasonlítva a befejezett lakások száma hattal nőtt. A vizsgált időszakban a járásban hat lakás építését kezdték meg. Az egy évvel korábbi adatokkal összehasonlítva az épülőfélben lévő lakások száma kettővel csökkent.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Megosztottság helyett magyar lista, valódi tartalommal

Az exit poll szerint Zelenszkij toronymagasan nyerte az ukrán elnökválasztást

Frissítve

Kétszáz fölé emelkedett a Srí Lanka-i merényletek halálos áldozatainak száma

VIDEÓ: Tigris harapott meg egy nőt Zsolnán

VIDEÓ: Centikkel tudta elkerülni az irányíthatatlan kamiont az autós

VIDEÓ: Tömegverekedés tört ki az NBA-meccsen

Legfrissebb galériák
Olvasta már?