Régió

Somorja: Januártól csak engedéllyel lehet kihajtani a körtvélyesi víztározóhoz

Somorja | Somorja városa értesíti a sporthorgászokat, továbbá a horgász- és sportcsónakok, valamint a sportlétesítmények tulajdonosait, hogy 2019. január 1-től módosul a bősi vízerőmű körtvélyesi (Hrušov) tározójának gépjárművel történő megközelítésének rendje.
TASR

2018. december 21. 18:23

Az új évtől a szemeti (Kalinkovo), a gútori (Hamuliakovo) és a somorjai x-bionic sphere-nél található felhajtókat gépjárművel csak érvényes, a Szlovák Vízgazdálkodási Vállalat (SVP) pozsonyi üzemegysége által kiadott engedély birtokában lehet használni. A töltéshez vezető feljárókat lezáró sorompókat csak úgynevezett elektronikus kulccsal lehet majd felnyitni, a belépést pedig kamerarendszer fogja rögzíteni. Az engedélyek birtokosai kötelesek lesznek az engedélyben feltüntetett szabályokhoz tartani magukat.

Az érvényes horgászengedélyek tulajdonosai a Szlovák Horgászszövetség dénesdtorcsmisérdi (Dunajská Lužná) és somorjai alapszervezeteinél kölcsönözhetik majd ki az elektronikus kulcsot. A csónakok és a sportlétesítmények tulajdonosai a Szlovák Vízgazdálkodási Vállalat pozsonyi üzemegységénél kérvényezhetik az engedély kiadását.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Önrész nélkül már nincs lakáshitel

A Slovan nyerte a dunaszerdahelyi stadionavatót

Továbbra is migránsokkal riogat a Fidesz

A Híd új alkotmánybírókat igen, kormányválságot nem akar

Megrázó történetek hiteles hőse

Hétfőtől teljes útlezárás lesz a Nánai úton

Legfrissebb galériák
Olvasta már?