Régió
Bari Fatima pszichológiát fog tanulni Debrecenben, de a versírásról nem mond le - Képarchívum

Nagykövesdi lány nyerte a Versforraló pályázatot

Németi Róbert

2018. május 16. 13:33

Kassa | A nagykövesdi Bari Fatima lett a Versforraló irodalmi pályázat győztese. A pályázat eredményét Kassán, a Magyar Jelenlét Házában hirdették ki.

„Szlovákiai magyar középiskolásokat szólítottunk meg a pályázattal” – nyilatkozta lapunknak Gráf Dóra, a Petőfi Sándor Program munkatársa, akitől megtudtuk, a Versforraló pályázatra 42 pályázótól összesen 102 pályamű érkezett. Szakmai zsűri választotta ki a legjobbakat, az öt legígéretesebb tollforgató pedig meghívást kapott az írószervezetek nyári táboraiba. „Nem számítottam arra, hogy első leszek. Nagyon örültem, hogy meghívtak a díjátadóra, de azt hittem, csak azért, mert minden pályázó hivatalos. Továbbra is szeretnék verseket írni” – mondta Fatima. A 2. díjat Bombicz Eleonóra, a 3. díjat Gadoba László kapta, a két különdíjat Homolya Krisztina és Csajkovszky Tímea vehette át.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk