Régió

Fülek: Júliustól két új taggal bővült a polgári rendvédelmi szolgálat

Fülek | Július elején két új taggal bővült a helyi polgári rendvédelmi szolgálat (MOPS) a losonci járásbeli Füleken. Erről Mágyel Andrea, a városi hivatal elöljárója tájékoztatott az egyik utolsó testületi ülésen. Hozzátette: emelik a projekt költségvetését is.
TASR

2019. július 12. 10:37

A polgárőrségnek így már tíz tagja van. A projekt teljes időtartamát lefedő elszámolható kiadások összege meghaladja a 245 000 eurót. A költségeket uniós és állami támogatásokból fedezik. A város ötszázalékos önrésszel, 12 000 euróval járul hozzá a költségvetéshez.

Mágyel hozzátette: a projekt kibővítését az önkormányzat még tavaly októberben kérvényezte, de a második szakasz elindulása bürokratikus akadályok miatt fél évet csúszott. Időtartama 24 hónap, tehát 2021 júliusáig fog tartani.

Agócs Attila polgármester elmondta: a projekt egyik pozitívuma, hogy az eredetileg tervezettnél hosszabb ideig fog működni a járőrszolgálat Füleken. A projekt eredeti lejárati ideje 2020 decembere lett volna.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Krakkói álom: hosszabbítás után továbbjutott a DAC az EL-ben!

Csapdák a last minute utazásokban, avagy hogyan válasszunk jó nyaralást

Felújítják az érsekújvári szociális szállást

Végeláthatatlan kocsisorok a hídlezárás miatt

Száz éve született Szíjjártó Jenő karnagy

Különleges képet készítettek Čaputováról Gombaszögön

Legfrissebb galériák
Olvasta már?