Aktívabb ügyfélszolgálatot szeretnének

Kassa |

<p>A lakosoktól beérkező elektronikus levelek rendszeres feldolgozását és határidőn belüli megválaszolását igényli Kassa főpolgármesterétől az ellenzéki képviselők csoportja.</p>

Az ellenzéki csoport tagjai szerint a városi hivatal rendszere rosszul kezeli a lakosoktól beérkező e-maileket, sőt az is előfordul, hogy automatikusan törli őket. Marcel Gibóda, Jaroslav Poláček és Miroslav Špak képviselő nyújtotta be hivatalos kérvényét a rendszer korrigálására, szeretnék, ha a lakosok és a város között gördülékeny lenne a kommunikáció. A rendszerhiba oka, hogy az e-mailt kezelő program automatikusan osztályozza a hivatalba küldött leveleket, a lakosok gyakran nem kapnak választ kérdésükre. Az ellenzéki csoport kérvényét további képviselők – köztük Alfonz Helenár, Oto Žarnay és Miloš Ihnát – támogatják. Azt szeretnék elérni, hogy az e-mailt beküldő személynek rögtön válaszoljon a városi hivatal, közölné az adott probléma feldolgozását és annak határidejét. „Nem a képviselők e-mail címe miatt gyűltünk össze. Azért vagyunk itt, mert a városi hivatal weboldalán feltüntetett e-mail címre beküldött levelek nagy része nincs feldolgozva, a feladó címétől függetlenül foglakozni kell minden egyes kérdéssel. A rendszer korántsem így működik” – nyilatkozta Marcel Gibóda. Szerinte Kassa transzparens vezetése pontosan ennek a gondnak és hasonló kérdések megoldásában rejlik. „Úgy döntöttünk, hogy a város és a képviselők a keresztnév.vezetéknév@kosice.sk (például jan.kovac@kosice.sk) címen fognak kommunikálni, a lakosság kérdéseit mindig az illetékes képviselő nevéhez, e-mail címéhez társítják. Ez azért szuükséges, mert a képviselők által használt e-mail címek némelyikét a rendszer automatikusan a nem kívánt levelek mappába sorolja” – írta nyilatkozatában Linda Šnajdárová, a város szóvivője. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!