Régió

A 104 éves Rudi bácsi is voksolt

Nyékvárkony | A parlamenti választásokat sem hagyta ki a 104 éves Kósa Rudolf. Rudi bácsihoz délután érkezett meg a mozgóurna.
Kiss Bartalos Éva

2016. március 5. 17:37

Néhány éve még elsétált a szavazóhelyiségbe, ma már inkább megvárja, hogy a választási bizottság tagjai házhoz vigyék a mozgóurnát. „Három-négy éve is elmentem, talán most is el tudnék sétálni, de ha van ilyen lehetőség, akkor minek fáradjak?” – kérdezte az öregúr. Nyékvárkonyban rajta kívül még hárman igényeltek mozgóurnát. Rudi bácsi sosem hagyja ki a szavazásokat, kiváló memóriájának köszönhetően még a régi választásokra is tisztán emlékszik. „Valamikor nem ilyen szavazások voltak, grófokra szavaztunk, utána ünnepségeket tartottak” – emlékezett vissza Kósa Rudi bácsi.

A Dunaszerdahelyi járásban a parlamenti választások félidejében is zavartalanul folyik a szavazás. Értesüléseink szerint eddig nem jelentettek rendbontást. A járásban körülbelül harminc százalékos a részvételi arány. Albáron, Nagymadban és Bősön is folyamatosan érkeznek a választók a szavazóhelyiségekbe.

Támogassa az ujszo.com-ot

Az elmúlt időszakban arra kértük olvasóinkat, járuljanak hozzá az ujszo.com működéséhez annak érdekében, hogy a jelentős költségekkel járó hiteles, megbízható hírszolgáltatást hosszú távon biztosítani tudjuk.

Köszönjük a pozitív fogadtatást. Jó érzés tudni, milyen sokan tartják fontosnak a független, magyar nyelvű újságírás fennmaradását Dél-Szlovákiában, és milyen sokan szeretik az Új Szót.

A beérkezett támogatások lehetővé tették, hogy új munkatárssal bővítsük az ujszo.com professzionális csapatát, fejlesszük szolgáltatásainkat, növeljük az ügyeletben töltött órák számát. Nagyszerű eredmény ez olyan gazdasági környezetben, ahol a fejlesztések helyett a költségek visszafogása került sok helyen célkeresztbe.

Hálásak vagyunk eddigi támogatásaikért, és kérjük, továbbra is segítsék az ujszo.com fejlesztését. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
persely illusztráció

Ha nem tudjuk törleszteni a felvett kölcsönt...

Döntetlenezett a DAC Trencsénben, a gálázó Slovan a bajnok

Döntetlenezett a DAC Trencsénben, a gálázó Slovan a bajnok

Óriási csatában győzött a HC DAC, ott vannak a döntőben

Óriási csatában győzött a HC DAC, ott vannak a döntőben

Komárom

Folytatódik az EuroVelo 6 építése a Duna magyarországi oldalán

Izrael

Több európai fővárosban tüntettek az izraeli légicsapások ellen

csaló hívás bank

Ne vegye fel! Nem a bank, a csalók hívják!

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.