PR CIKKEK

Kerülje el a felesleges kiadásokat a postán!

Ha a villanyáram havi előlegét postai utalvánnyal fizetik, az ügyfél minden hónapban legalább 50 centet hagy a postán. Ez az összeg évente akár 6 euróra is rúghat, amit teljesen feleslegesen adunk ki.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. március 4. 09:06

A megoldás az átutalás

A készpénzfizetéssel járó felesleges kiadásokat nagyon egyszerűen elkerülhetjük. A ZSE minden ügyfelének azt javasolja, váltsanak banki átutalásra vagy beszedési megbízásra (inkasszó). A banki átutalás a legtöbb banknál díjmentes a számlatulajdonos számára. Az ügyfél az előleg összegét állandó megbízással utalja át a bankszámlájáról, és többé nem kell a számlák fizetése miatt aggódnia.

Hasonló előnyöket élvezhet az az ügyfél is, aki a beszedési megbízás (inkasszó) mellett dönt – csak beállítja a fizetendő összeget a banknál, és beleegyezését adja a ZSE-nek, hogy levonja az energiaellátásért járó díjat. Az inkasszóval való fizetés a legtöbb bankban díjmentes. A fizetési mód megváltoztatása emellett nagyon egyszerű. Megteheti telefonon, a 0850/111 555-ös telefonszámon, a ZSE bármelyik központjában vagy online.

Segítsen idősebb szüleinek átláthatóbbá tenni a fizetést az energiáért

Azok az ügyfelek, akik online fiókot hoznak létre a www.zse.sk weboldalon, teljes és kényelmes áttekintést kapnak. „Az online-fiókkal az ügyfelek teljes körű áttekintést nyernek felhasználási pontjaikról, szolgáltatásaikról, fizetéseikről és számlájukról, amit közvetlenül az online-fiókon keresztül is kifizethetnek. Ugyanakkor igényeik szerint megváltoztathatják az energiaellátásért járó előleg fizetésének a határidejét és összegét. Az előlegfizetés közelgő lejártáról e-mailben értesítjük ügyfeleinket” – mondta Daniel Klúčovský, a ZSE online szolgáltatásainak termékmenedzsere.

Az online-fiók segít az idősebb szülőknek az energiakifizetéseinek ellenőrzésében és áttekintésében. „Az online-fiók több felhasználási hely kezelésére is alkalmas. Egyszerűen csak adjon hozzá egy új felhasználási helyet a fiókjához (például a szülők felhasználási helye), így arról teljes áttekintést kap, és szülei számláit online rendezheti” – tette hozzá Daniel Klúčovský, a ZSE munkatársa. Az online ügyfélszolgálatról bővebb tájékoztatást a www.zse.sk weboldalon olvashat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kettős termékminőség: akár 2 millió euró is lehet a büntetés

Kihelyezett kiállítások Taksonyon és Tallóson

50 ezer eurót szavazhatunk meg az emlékművek felújítására

Pellegrini a beruházásokról is tárgyalni fog a japán miniszterelnökkel

A rendőrség érdekházasságokat leplezett le a nyitrai régióban

Hatalmas kárt okoztak a kürti gazdáknak

Legfrissebb galériák
Olvasta már?