Panoráma

Apák vagyunk! A klasszikus: Csehy Zoltán

Flórával rendszeresen járnak operába, és közösen írnak meséket, de gyermekversek kiadását egyelőre nem tervezi Csehy Zoltán költő, irodalomtörténész, egyetemi docens.
ÚJ SZÓ ONLINE

2015. február 2. 17:39

Feleségével, Polgár Anikóval is irodalmi berkekben ismerkedett meg, egyelőre két gyermekük van. A beszélgetés végén csak egyvalamin csodálkoztam: hogyhogy a gyerekek még nem tudnak latinul…
 
Hogy lett Csehy Zoltán Illésháza egyetlen latin szakosa? Hol ismerte meg feleségét, Polgár Anikót, és mi kötötte őket össze? Készültek-e a szülőségre, beszélgettek-e a gyermekvállalásról? Hogy válhat egy kisgyermek operalátogatóvá? Csehyéknél szabad a tévézés? Mit olvastak a gyerekeknek, amíg nem tudtak önállóan választani? Milyen szerepe van az irodalomnak a két kisgyermekes család mindennapjaiban? Izgalmas és tanulságos olvasmány nem csak szülőknek és nevelőknek Kocur László sorozatának ez a fejezete is. Már a kapható Vasárnapban!
 
Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
Nagymegyer

Mentőöv kell a nagymegyeri strandfürdőnek

Bízik Boglárka

Naszvadi kézis lett Szlovákia legjobbja

koronavírus

Egy új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak Szlovákiában

Trianon

A parlament vezetése is megemlékezett Trianon 100. évfordulójáról

parlament k

Ezentúl minden parlamenti ülés a himnusszal kezdődik

*

Tényleg olcsóbbak lesznek a repülőjegyek a járvány után?  

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.