Új Michael Jackson szám került fel az internetre

Los Angeles |

<p>Michael Jackson egy új száma került fel a hírességekről szóló TMZ.com honlapra csütörtökön, három héttel a popsztár halála után. A honlap, amely elsőként adta hírül az énekes június 25-i halálát, A Place with No Name című új dal egy töredékét tette fel az internetre, s közölte, nem tudni, mikor készült a dal felvétele.</p>

A dallam és a szöveg erősen hasonlít az "America" 1971-es A Horse with No Name című toplistás dalára.     "Nagy megtiszteltetés a zenekarnak, hogy Michael az ő számukat választotta és remélik, hogy a szám minden Jackson-rajongó számára elérhető lesz" - mondta Jim Morey, az együttes menedzsere.

Morey egyébként Michael Jackson menedzsereként is dolgozott a '80-as évek végén és a '90-es évek elején a TMZ.com szerint.

Az 50 éves popsztár váratlan halála óta lemezeinek eladása világszerte megsokszorozódott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?