Továbbra is A Hangya miatt mennek moziba az amerikaiak

Los Angeles |

<div>&nbsp;Ismét A Hangya című Marvel-szuperhősfilm vonzotta a legtöbb nézőt a mozikba a hétvégén Észak-Amerikában.</div><div>&nbsp;</div>

A Paul Rudd főszereplésével, Payton Reed rendezésében forgatott produkcióra 24,8 millió dollárért (hétmilliárd forintért) váltottak jegyet az amerikai és kanadai nézők. Ezzel a film bevétele átlépte a 106 millió dollárt.     Adam Sandler világvége komédiája, a Pixel - amely Magyarországon csütörtökön kerül a filmszínházakba - a második helyen végzett a hétvégi kasszasikerlistán 24 millió dolláros (6,8 milliárd forintos) jegyeladással. Elemzők szerint ez gyenge bemutatkozás volt a 88 millió dollárból forgatott sci-fitől.      A Southpaw című bokszdráma ugyanakkor, amelynek sztárja Jake Gyllenhaal, várakozáson felül teljesített: 16,5 millió dollárral (4,6 milliárd forinttal) debütált, és ezzel maga mögé söpörte a 12,5 millió dollárt (3,5 milliárd forintot) kereső Papírvárosok című drámát, amely szintén John Green, a Csillagjainkban a hiba szerzőjének írásából készült.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?