Programajánló: Filmezzen otthon

Macbeth

A streamingszolgáltatók legfrissebb kínálatából szemlézünk.

Shakespeare-adaptáció Denzel Washingtonnal

A Macbeth tragédiája című történelmi dráma Shakespeare jól ismert története alapján készült. Macbeth, a skót nagyúr ambiciózus felesége támogatásával mindent megtesz, hogy Skócia királya lehessen: megöli a királyt, hogy megszerezze a trónt. A produkciót Joel Coen rendezte, a főszerepben Denzel Washingtont láthatjuk, Lady Macbeth karakterét pedig Frances McDormand alakítja. A sötét hangulatú drámát decemberben kezdték vetíteni Amerikában, nálunk az Apple TV+ kínálatában nézhetjük meg.

Tom és Jerry

Tom és Jerry: itt a mozifilm

A rajzfilmsorozaton generációk nőttek fel, azonban, mint a legtöbb sikeres rajzfilmhős, Tom és Jerry sem kerülik el, hogy időről időre mozifilm is készüljön róluk: az 1992-es produkciót követően ez már a második róluk készült egészestés film. A macska és az egér ezúttal egy félig élőszereplős, félig animációs vígjátékban jelennek meg. Jerry ezúttal egy luxusszállodában bukkan fel, ahol egy nagyszabású esküvőt szerveznek éppen. A szervező kétségbeesésében Tomot, a macskát szerződteti, hogy segítsen megszabadulni az egértől. A macska és az egér kergetőcskéje természetesen felborítja a rendet a szállodában, ami komolyan veszélyezteti a készülőben levő esküvőt. A filmet az HBO Go-n nézhetjük meg.

 

A ház

Egy ház rejtélye

Elsősorban felnőttek számára készült animáció a The House, melyet magyarra Egy ház, három család címmel fordítottak. A produkció több részből áll, stop-motion technikával készült, műfaja pedig fekete komédia. Az előzetes gyönyörű képi világot ígér, és izgalmas rejtélyeket sejtet. A sorozat a Netflix számára készült, ahol péntektől nézhetjük.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?