ONE Feszt: Takáts Tamás átverve érzi magát

Budapest |

<p>Takáts Tamás átverve érzi magát. A botrányos körülmények közt befejeződött ONE Fesztivál egyik fellépője a Takáts Tamás Dirty Blues Band lett volna. Takátséknak a Hobo Blues Band után kellett volna fellépne a Lovi Stage-en. Ám ott a Hot Jazz Band után már nem lépett fel senki, csak a hangosítók árválkodtak a keverőpult körül. Egyelőre csak egy forrásból származó információink szerint a HBB nem indult útnak, mivel nem kaptak garanciát a kifizetésre.</p>

"Nagyon sajnálom, ami tegnap Somorján történt. Nem a pénz miatt, hanem az elv miatt. Ami történt, szégyenletes, nemcsak a zenekarral szemben, hanem a közönséggel szemben is" - mondta megkeresésünkre a Takáts Tamás Dirty Blues Band menedzsere, Katona István.

A produkciós iroda a Reflektor polgári társulással kötött szerződést. Katona elmondta, a fellépés előtt egy órával megérkeztek a helyszínre, ahol találkoztak Méri Tamással, aki azt mondta, negyed órán belül megérkezik a pénzzel. Erre azonban nem került sor.
Katona István elmondta, 00.15-ig vártak a szervezőkre."Ekkor úgy gondoltuk, hogy ez már sok, ezt nem lehet megtenni egy Takáts Tamással, aki harminc éve ikon a magyar rock- és blueszenében - tette hozzá. - A műsorirodám Erdélyben is működik, de sem ott , sem Magyarországon nem találkoztam még hasonlóval."

Katona István nemzetközi jogosultságokkal rendelkező követeléskezelő cég segítségét sem tartja kizártnak. (kcr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?