ONE-botrány: az iwiw-en 27-én hajnalban még propagálták

Pozsony/Somorja |

<p>Csütörtökön, röviddel éjfél után az iwiw közösségi portálon még javában népszerűsítették az elmaradt somorjai ONE Fesztivál szervezői az ígért produkciókat.</p>

„Sziasztok, Iiiiiiiiiiiiigen- holnap, augusztus 28-án végre indul a ONE-fest a somorjai lóversenypályán. GYERTEK!!!“ – olvasható a körlevélben. Abban még az szerepel, hogy többek között fellép az Asian Dub Foundation, az Anima Sound System, a 30y, Péterfy Bori, Hobo és a Black II Back.  „Vendégünk lesz Štefan Hríb, Mispál Attila, Varnus Xavér. Lesz Színházsátor, Muuuuuuuuuuve sátor, Arc poetica- sátor, Krishnasátor, testfestés, bungeee jumping, holdra szálás“ – ígérte az iwiw.hu-n terjesztett levél. (kor)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?