Megint lesz Beugró

Budapest |

<p>Folytatódik a Beugró a Magyar Televízió képernyőjén. A mulatságos, életszerű szituációkat Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter, Szabó Győző és Novák Péter társaságában élvezhetik az m1 nézői. Felkészültek? Mert mi nem! A Beugró újabb részekkel jelentkezik péntekenként 22.45-től az m1-en.</p>

Felkészültek? Mert mi nem! A Beugró újabb részekkel jelentkezik péntekenként 22.45-től az m1-en. A fergeteges, humoros improvizációs jeleneteket az életből merítik a produkció színészei: Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző. A műsor házigazdája Novák Péter, aki a narrációs, tolmács, teleshop játék, a filmszinkron, a legextrémebb sportok, illetve más egyéb feladatok koordinátora.

A négyszereplős színházi játék humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. A már jól ismert improvizálók mellé ezen a pénteken Udvaros Dorottya is beugrott.
„Nagyon jól éreztem magam a Beugró felvételén, izgalmas kihívás volt számomra ez az este.” – mondta Udvaros Dorottya.

A pénteki adásból kiderül, milyen zavarba ejtő félreértés tud történni egy pornófilm kasztingján. Szabó Győző nagyon lassan döbben rá, milyen hosszú hajszálat talált a zserbóban, Kálloy Molnár Péter pedig bemutatja, furcsa szokásokkal hogyan idegesítheti fel társait egy sziklamászó, aki a magasban szeretné köszönteni az újévet.

Jó hír azoknak, akik nem látták az előző epizódokat: február 20-ától, minden pénteken 21 órától az m2 megismétli a korábbi adásokat. (MTV)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?