Megdőlt a hazai látogatói rekord

ll
Pozsony |

Szlovákia történetében még sem fesztiválon, sem pedig stadionkoncerten nem voltak annyian, mint az amerikai Imagine Dragons zenekar múlt vasárnapi fellépésén, a második pozsonyi Lovestream Fesztivál zárónapján.

Vajnoryban, a városszéli használaton kívüli reptéren hatvanezer rajongó gyűlt össze, hogy lássa napjaink egyik legnépszerűbb zenekarát, amely világturnéja egyik utolsó állomásaként először járt Szlovákiában. Egy sikerei csúcsán lévő zenekarról van szó, ezért a hatalmas érdeklődés érthető, ugyanakkor a helyszín befogadóképessége azt is lehetővé tette, hogy még aznap is árulhassák a jegyeket.

A The Killers és Martin Garrix DJ mellett a Las Vegas-i pop-rock csapat volt a harmadik húzónév, ám rájuk annyian voltak kíváncsiak, mint az előző két produkcióra összesen. A nap folyamán felvonuló többi előadó és zenekar tulajdonképpen csak az idő kitöltését szolgálta, pedig voltak köztük izgalmas fellépők, például az Alt-J, Michael Patrick Kelly vagy az Editors, akik viszont teljesen más zsánert képviselnek, ezért nem lehetett részük lelkes fogadtatásban.

A tavaly debütált Lovestream szervezőinek koncepciója nem változott: egy világsztárra helyezték a hangsúlyt – tavaly ez a Red Hot Chili Peppers volt, akik szintén a fesztivál zárókoncertjét adták. A helyszín viszont új volt, a rendezvény a nemzeti futballstadionból átkerült egy tágasabb, ám nehezebben megközelíthető helyre – ez főleg a zárókoncert után mutatkozott meg. A fesztiválnak még van hová fejlődnie, sokan panaszkodtak a nomád körülményekre, főleg a mobilvécék száma bizonyult kevésnek, a büfék pedig az utolsó nagyszínpados koncert végén mindennap bezártak, pedig a partisátorban hajnalig folytatódott a buli.

Ennek ellenére jövőre is Vajnoryban tartják a fesztivált, a szervezők már ki is tűzték a dátumot és elindították a kedvezményes jegyárusítást.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?