Lady GaGa Budapestre és Prágába készül

<p>Lady GaGa november 7-én a Papp László Budapest Sportarénában, november 17-én a prágai O2 Arenában lép fel.</p>

Újabb előadóval bővült a környék koncertkínálata: az elmúlt másfél év legnagyobb felfedezettje, legsikeresebb énekesnője és vezető botrányhőse, Lady GaGa november 7-én a Papp László Budapest Sportarénában, november 17-én a prágai O2 Arenában lép fel. Az 1986. március 28-án született New York-i énekesnőt a napokban az amerikai Time magazin a világ jelenlegi legbefolyásosabb művészének kiáltotta ki.

Karrierje a Colby O’Donis közreműködésével készült Just Dance című dallal indult, amely világszerte az eladási és a rádiók játszási listáinak élére, élmezőnyébe repítette az előadóit. Aztán következett a Poker Face című felvétel, amely megasláger lett: az Egyesült Államokban egy, Nagy-Britanniában három, Németországban tizenhárom hétig szerepelt a slágerlista csúcsán. Azóta Lady GaGa további négy dala vált világslágerré: a LoveGame, a Paparazzi, a Bad Romance, és jelenleg a Beyoncéval készült Telephone cíművel hódít. Az utóbbi kettő az énekesnő tavaly novemberben kiadott, nyolc új felvételt felvonultató The Fame Monster című lemezén található, amely Észak-Amerikában külön is beszerezhető EP formájában, Európában azonban együtt árusítják a 2008-as The Fame című első albumával.

Lady GaGa tavaly novemberben Montrealban indult The Monster Ball Tour című világ körüli turnéja május 7-én Stockholmban folytatódik, az európai helyszínek után ismét az észak-amerikai kontinens következik. A koncertsorozat ősszel visszatér Európába, ennek része lesz a budapesti és a prágai fellépés. Az extravagáns énekesnő a koncertjein hű marad újító, kreatív szelleméhez. „A fellépés mindvégig gondoskodott értékes pillanatképekről, de a Lady GaGát körülvevő külsőségeknél sokkal fontosabb és izgalmasabb a főszereplő teljesítménye” – így méltatta az egyik New York-i, a Radio City Music Hallban tartott koncertet a The New York Times.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?