Kezdetét vette a Gombaszögi Nyári Tábor

Gombaszög |

<p>Megérkeztek az első táborozók a Gombaszögi Nyári Táborba, amely négy napon keresztül várja majd a szórakozás és a komolyabb témák iránt érdeklődőket Krasznahorkaváraljára.&nbsp;</p>

A bemelegítő nulladik napon, a délutáni órákban már a partybusszal útnak induló fesztiválozók is megérkeznek a táborba. Szerencsáre az időjárás nagyon kedvező. A verőfényes napsütésben elsőként a kézműves foglalkozások startoltak el, de már az előadói sátrak is készen várják a közönséget. A tábor bejáratánál található nagysátorban a következő napokban a közélet jeles személyiségei adják majd át egymásnak a pódiumot. A várrom alól, külön sátorból jelentkeznek majd a hazai legnagyobb blogportálok képviselői is. A holnapi nap különösen izgalmas lesz: a www.gombaszog.sk oldalon a tábor stábja természetesen élőben közvetíti majd a legfontosabb történéseket.  A Közbeszéd blogportál Ifjúsági kerekasztal beszélgetésre invitálja a fesztiválozókat, ahol a legnagyobb felvidéki ifjúsági szervezetek vezetőitől tudhatjuk meg, valóban egységben van–e az erő? A Körkép sátorban Nógrádi György is mesél majd a biztonságpolitika útvesztőiről.  Idén negyedik alkalommal tart kerekasztal-beszélgetést Berényi József, az MKP vezetője és Bugár Béla Híd-elnök. Az Új Szó Stúdió adásának számító vita címe: „Megy(-e) a magyar szavazni?”   A színház- és drámarajongóknak a hangszigetelt Színházi Sátor előadásai kedveznek, ahol elsőként Benkő Géza mutatkozik majd be. Az Irodalmi Szemle sátrában pedig Város és emlékezet címmel a városi építészetről beszélget majd Száz Pál Václav Kingával és Gyenes Gáborral.  Nem csak szóval él az ember: a finom falatokról és frissítőkről is gondoskodtak a szervezők, hiszen külön büfé sátorral és egy kávéházzal is kedveskednek a táborozóknak.  Az este természetesen a zenéé és a szórakozásé: Bott Frigyes borászati előadása után a somorjai The Butchers, a budapesti Quimby és a besztercebányai Unisex játszik.  További információkért kövesd a Gombaszögi Nyári Tábor facebook vagy twitter oldalát! 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?