Ismét családi animációs film a tarolt a mozis jegybevételekben

<p>Jó idők járnak a családi animációs filmekre az észak-amerikai mozikban: A kiskedvencek titkos élete című film 103,2 millió dollárral nyitott bemutatása hétvégéjén, a Zootropolis - Állati nagy balhé és a Szenilla nyomában című állatokról szóló animációs filmek nyomdokaiba lépve.&nbsp;</p>

Az Illumination Entertainment és a Universal Studios filmje 75 millió dolláros költségvetéssel készült, és házikedvenc szereplőinek olyan közkedvelt színészek adták hangjukat, mint Kevin Hart és Louis C.K.    Ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon, miután mi dolgozni vagy iskolába mentünk. Magyarországon augusztus 4-én fogják bemutatni.    A kiskedvencek titkos élete ezzel letaszította a kasszasiker lista éléről a hetek óta ott tanyázó Szenilla nyomábant, amely a mozis toplista harmadik helyére került 20,4 millió dolláros bevétellel. A film bemutatása óta 421 milliót forgalmazott a Disney-Pixarnak.    A lista második helyét a Tarzan legendája című kalandfilm szerezte meg 20,6 millió dolláros jegybevétellel.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?