Irodalmi pályázat a magyarságról

<p>A <a href="http://www.pipafust.gportal.hu/&quot; target="_blank">Pipafüst Irodalmi és Közéleti Folyóirat</a> irodalmi pályázatot hirdet, az anyaország határain túl élő, magyar anyanyelvű barátai részére.</p>

Kérjük Önt, kérünk téged, rövid versben vagy novellában írd meg magyarsággal kapcsolatos gondolataidat, álmaidat, vágyaidat, mit érzel, amikor bárhol a világban meghallod a magyar himnuszt, vagy amikor valahol, távol a szeretett hazától, magyar szót hallasz. Arról is verselhetsz, mesélhetsz, hogy miért édes, netán keserű számodra a magyar szó. És arra is kíváncsiak vagyunk, ha álmodsz, akkor milyen nyelven álmodsz, és milyen nyelven káromkodsz. Láthatod, hogy bennünket minden érdekel, ami veled, határon túl élő barátunkkal történik.

Versed vagy novellád ne legyen hosszabb két oldalnál. A/4-es oldalon, Ariel betűtípussal, 12-es betűmérettel dolgozz, és a kész művet, teljes névvel, címmel, a következő e-mail címre küldd el:

[email protected]

Zsűri nincs! A beérkezett írásokat az olvasók értékelik, 1-10 pontig. A legtöbb pontot elért pályaművek digitális oklevéldíjazásban részesülnek. Beérkezési határidő: 2012. március 15.

Eredményhirdetés: 2012. április 15.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?