FELHĺVÁS

A Rovás Polgári Társulás, a Gombaszög Fejlesztéséért Alapítvány, a Rozsnyó és Vidéke Alapítvány rajzversenyt hirdet középiskolás diákok, frissen érettségizett fiatalok részére.

A Rovás Polgári Társulás, a Gombaszög Fejlesztéséért Alapítvány, a Rozsnyó és Vidéke Alapítvány rajzversenyt hirdet középiskolás diákok, frissen érettségizett fiatalok részére. Azok jelentkezését várják, akiknek nem sikerült a felvételi vizsgájuk valamelyik képzőművészeti irányú egyetemre vagy főiskolára, de életcéljuk maradt a művészet. Rajznak tekintünk minden képzőművészeti alkotást, amelynek legalapvetőbb eleme a vonal és nem sokszorosító eljárással készült. Önálló műveket kérünk, stúdiumrajzokat, vázlatrajzokat, más műfajok műhelyrajzait nem fogadjuk el. Beküldhető az utóbbi két évben készült három rajz – névvel, lakcímem és műcímmel ellátva. A maximális méret ne legyen nagyobb az A 3-as méretnél. A műveket kérjük az alábbi címre küldeni vagy személyesen behozni: Rákóczi Magyar Ház, Komenského 4, 048 01 Rožnava – Rozsnyó. A rajzverseny nyilvános zsűrijét 2002. december 12-én tartjuk, a Rákóczi Magyar Házban, mely egyben a beérkezett művek kiállításának is helyet ad. A szervezők értékes díjakat osztanak ki, amelyek főleg az alkotómunka sikereihez járulnak majd hozzá. Az első három helyezett meghívást kap a nyári Rovás – Rajzszög alkotótáborba. A győztes rajzok publikálásáról a szervezők gondoskodnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?