Clooney "becsónakázott" Velencébe

Velence |

<p>George Clooney dekoratív olasz barátnője oldalán motorcsónakkal érkezett a velencei filmfesztiválra, hogy részt vegyen katonai szatírája, a The Men Who Stare Goats (Kecskéket bámuló férfiak) versenyen kívüli bemutatóján.</p>

A filmsztár, aki Grant Heslow rendező és kollégája, Ewan McGregor kíséretében vonult végig a vörös szőnyegen, a film sajtóértekezletén hangsúlyozta, hogy nem háborús filmet forgattak.

"Valójában vígjátékról van szó, amelyet a vietnami háború végén felvetődött, de tán a mai napig is élő, őrült ötletek szültek" - mondta Clooney.

A Jon Ronson könyvéből készült fekete komédia egy Irakban szolgáló különleges amerikai egységről szól, amely paranormális erővel bíró katonákat képez, akik - innen a cím - pusztán a tekintetükkel egy kecskét is képesek megölni.

"Akármilyen mulatságos, a film legostobább részei tényleg valóságosak. Ezen nevettünk a legtöbbet" - állította a színész.

A Goats Heslow rendezői bemutatkozása. A filmes A Good Night and Good Luck producereként dolgozott korábban Clooneyval, aki a McCarthy-korszakban játszódó dráma rendezője volt.

A színész a tőle megszokott humorral válaszolgatott Velencében az újságíróknak. Azt is azonnal elismerte, hogy a film kedvéért maga is paranormális képességeket fejlesztett ki. "A premieren át fogok sétálni a falon" - jósolta.

Mint mondta, azért szereti a Lidón megrendezett fesztivált, mivel "ez az egyetlen premier, ahova motorcsónakkal mehet".

Clooney szívesen időzik Olaszországban, a Comói tónál vásárolt villát. A megrögzött agglegény az utóbbi időben gyakran mutatkozik Elisabetta Canalis olasz színésznő társaságában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?