Bélyegen jelenik meg Steve Jobs képmása

<p>Postai bélyegen jelenik meg Steve Jobs, az Apple néhai alapítójának képmása 2015-ben az Egyesült Államokban - értesült a The Guardian.</p>

A 2011-ben elhunyt Jobs neve azon a Washington Post birtokába került listán szerepel, amely szerint a számítógépguru mellett Elvis Presley, az évfordulóját ünneplő amerikai pari őrség és egy lepkefaj is bélyeget kaphat jövőre Amerikában.    Ugyanakkor a jóváhagyott tárgyú bélyegek között John Lennon neve is fent van a listán, ami a Washington Post szerint ellentétes azzal a szabállyal, hogy csak amerikai jelenhet meg az amerikai postai bélyegeken.    Az illetékesek általában titokban tartják, hogy milyen bélyegek vannak készülőben, az információkat alaposan előkészítve adagolják, hogy minél jobban felcsigázzák a bélyeggyűjtők izgalmát - emlékeztetett a The Guardian. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?