Átadták a Balett Virága-díjat

- Felsőpatonyrét
A Felsőpatonyréti Magyar Tannyelvű Alapiskola igazgatósága tudatja a kedves szülőkkel, hogy a 2002/2003-as tanévre az iskolaköteles gyermekek ünnepélyes beíratása az alapiskola első évfolyamába holnap 13 órától – pótlólagosan február 15-ig – lesz az intézmény épületében.

- Felsőpatonyrét

A Felsőpatonyréti Magyar Tannyelvű Alapiskola igazgatósága tudatja a kedves szülőkkel, hogy a 2002/2003-as tanévre az iskolaköteles gyermekek ünnepélyes beíratása az alapiskola első évfolyamába holnap 13 órától – pótlólagosan február 15-ig – lesz az intézmény épületében. A magyar anyanyelvű sárréti szülők gyermekeit is nagy szeretettel várjuk iskolánkba.

- Szenc

A Szenci Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola igazgatósága értesíti a tisztelt szülőket, hogy a beiratkozás az iskola első évfolyamába a 2002/2003-as iskolai évre 2002. január 30-án és 31-én 14.00-tól 17 óráig lesz az iskola épületében. Várjuk önöket és gyermekeiket.

- Pozsonypüspöki

A Pozsonypüspöki Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola értesíti a tisztelt szülőket, hogy a beíratás az alapiskola 1. évfolyamába a 2002/2003-as tanévre február 8-án, pénteken 14 és 18 óra között és február 9-én, szombaton 8 és 12 óra között lesz az iskola épületében (Vetvárska 7). A megadott időpontokon kívül bármikor 8 és 16 óra között lehet érdeklődni az iskola igazgatóságán. Telefon: 02/4524-8667.

- Losonc

A losonci Kármán József Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola (Kármán J. utca 5, 984 01 Lučenec, tel: 4333-792, e-mail: [email protected]) tisztelettel értesíti a losonci és környékbeli szülőket, hogy február 7-én, csütörtökön 14 órától tartja beiratkozási műsorát. A gyermekeket már február 4-től be lehet íratni. Kérjük, hozzák el gyermeküket és anyakönyvi kivonatának másolatát. Köszönjük, hogy helyesen dönt!

- Rimaszombat

A Rimaszombati Novomeský Utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola igazgatósága értesíti a tisztelt szülőket, hogy a 2002/2003-as tanévre az első osztályosok beíratása 2002. február 15-ig tart.

Pozsony. A Szlovák Nemzeti Színházban pénteken este átadták a Balett Virága Philip Morris-díjat. A 2001 legjobb balettművésze kategóriában Martin Blahuta, a Szlovák Nemzeti Színház balett-társulatának szólótáncosa vehette át a kitüntetést jelképező szobrot s a vele járó 300 ezer koronáról szóló utalványt. A 2001-es év legjobb pályakezdő balettművészének járó junior díjat (a szobrot és a 30 ezer koronát) Eva Petrákovának, a Szlovák Nemzeti Színház balett-társulata tagjának ítélték oda. A díjátadást követően tartották Csajkovszkij Csipkerózsika című balettjének bemutatóját, melyben a címszerepet Cosmina Maria Zaharia, a Csipkerózsikát mély álmából felébresztő Désiré herceget a friss Balett Virága Philip Morris-díjas Martin Blahuta táncolta. (tébé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?