Agatha Christie-ről készít életrajzi filmet a Sony és a Paramount is

Hollywood |

<p>Két hollywoodi produkció is készülhet Agatha Christie (1890-1976) életéről: a Paramount és a Sony filmstúdió is a legendás brit krimiíró karrierjének korai éveit bemutató filmen dolgozik a Hollywood Reporter című lap szerint.</p>

A Sony Agatha Christie szerepére Alicia Vikander Oscar-díjas svéd színésznőt szemelte ki, filmjében az írónőt feminista élharcosként mutatja be, aki nem hagyta magát belekényszeríteni a hagyományos női szerepbe. 

A Paramount arra a titokzatos tizenegy napra helyezné a hangsúlyt, amely alatt Christie ismeretlen helyen tartózkodott 1926-ban. A főszerepet a tervek szerint Emma Stone kaphatja.

A munka megkezdéséhez azonban mindkét produkciós cégnek szüksége van a Christie-hagyaték kezelőinek engedélyére.

A Hollywood Reporter szerint az engedély megszerzése nem egyszerű feladat, a Fox filmstúdiónak hét évre volt szüksége ahhoz, hogy szabad utat kapjon a Gyilkosság az Orient expresszen című kötet újbóli megfilmesítéséhez. Ezt a filmet a Hercule Poirot-t is játszó Kenneth Branagh rendezi, a munkálatok novemberben kezdődnek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?