Külföld

Álrendőröket fogtak el Győr megyében

Győr | Csornán fogtak el két, magát rendőrnek kiadó fővárosi férfit, aki Kapuváron meglopott egy idős nőt - közölte a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság sajtóügyeletese kedden az MTI-vel. Kálmán Gabriella tájékoztatása szerint a két férfi először a Győrhöz közeli Abdán kísérelte meg a lopást: arra hivatkozva próbáltak bejutni egy idős nő otthonába hétfőn, hogy leltárt vegyenek fel az értékeiről, mivel a háza előtt az éjjel két külföldit fogtak el, aki be akart törni hozzá.
MTI

2013. március 5. 15:37


    Amikor a nő a körzeti megbízotthoz irányította őket, a két férfi Kapuvárra ment, ott hasonló ürüggyel sikerült egy nyugdíjas asszony otthonába bejutniuk. A sértett csak a két férfi távozása után vette észre, hogy több százezer forintja és néhány ékszere tűnt el - közölte a sajtóügyeletes.
    Hozzátette: a gyorsan riasztott rendőrök végül Csornán állították meg azt az autót, amelyben a két tolvaj ült; a kapuvári rendőrkapitányság - őrizetbe vételük mellett - lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást ellenük, és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

Önnek ajánljuk

Több ezres leépítés a kassai U.S. Steelben

A filozófia kiszólt hozzám

Köpni-nyelni nem tudunk a Macskák előzetesétől

Remegéseiről is beszélt Merkel a nyári sajtóértekezletén

Megbírságoltak egy turistát Olaszországban, mert függőágyat feszített ki két fa közé

Visszatért a Föld légkörébe és megsemmisült Kína űrlaboratóriuma

Legfrissebb galériák
Olvasta már?