FELHÁBORÍTÓ: Visító, élő disznót perzseltek egy böllérfesztiválon

végighallgatta 17 társa visítását, haláltusáját, érezte a vérszagot, akit fülénél és farkánál fogva rángattak le az autóról, aki, miután elvágták a torkát, még mindig megpróbált lábra állni, akinek a fejéhez taglópisztolyt szegeztek, ennek az állatnak a t
Magyarország |

Több állatvédő csoport is feljelentést tesz az ügyben.

Élő disznót perzseltek az V. nyírségi böllérfesztiválon. A 24.hu szerint a fesztiválon történtek kimerítik az állatkínzás törvényi tényállását. Több állatvédő szervezet is feljelentést tett az ügy kapcsán.

Az Állatmentő Szolgálat Alapítvány Facebook-oldalán egy felkavaró videót is közzétett. „Még mindig röfög, szegény!“– hallani az egyik résztvevőt, miközben azt nézi, ahogyan a megszúrt, taglópisztollyal lelőtt disznót perzselik. A brutális videót itt megtekinthetik, de csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

A szervezet „aberráltnak“ nevezte a fesztivált és nehezményezte, hogy az emberek viccelődnek és nevetgélnek az állatok véres holtteste mellett.

„Élve megperzseltek egy disznót. Azt, aki akkor került vágásra, amikor már minden versenyző csapat elvonszolt egy holttestet, és ő »feleslegben« ott maradt. Aki végighallgatta 17 társa visítását, haláltusáját, érezte a vérszagot, akit fülénél és farkánál fogva rángattak le az autóról, aki miután elvágták a torkát még mindig megpróbált lábra állni, akinek a fejéhez taglópisztolyt szegeztek, ennek az állatnak a testét elevenen megégették. Látod rajta, hogy már meg sem próbál küzdeni, csak érjen véget a mérhetetlen szenvedés amit ezek az emberek okoznak neki” – írja a szervezet Facebook-bejegyzésében.

Az ügy kapcsán az Állatmentő Szolgálat Alapítvány, a Macskaárvaház Alapítvány, a Malacvédő Alapítvány, a MAVEG – Magyar Vegán Egyesület, a Noé Állatotthon Alapítvány, a PCAS Állatmentés, a Szurkolók az Állatokért Alapítvány és a Vegán Aktivisták Magyarország közös feljelentést tesz.

(24.hu, cszs)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!