Közélet

Potenciális koalíciós partnernek tartja az SaS-t a Progresszív Szlovákia

A parlamenten kívüli Progresszív Szlovákia (Progresívne Slovensko, PS) a Smer-SD-től, az SNS-től a ĽSNS-től eltérően a Richard Sulík vezette SaS-re potenciális koalíciós partnerként tekint. Sulík a jelenlegi kormánypártokkal való együttműködés elutasítását szabta az együttműködés feltételéül – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Ľubomír Ondrejkovič, a PS kommunikációs igazgatója.
TASR

2019. július 19. 15:13

- TASR-felvétel

„Meglepő, hogy egyik nap azt szorgalmazza az SaS, hogy ne támadjuk egymást, és folytassunk párbeszédet, másnap pedig újra támad. Ennek ellenére lehetséges koalíciós partnerként tekintünk a pártra, nem úgy, mint a Smer-SD-re, az SNS-re és az ĽSNS-re” – fogalmaz állásfoglalásában a PS.

A liberálisok álláspontja azon kívül, hogy ezekkel a pártokkal nem hajlandók kormányozni, azt is tartalmazza, hogy „olyan pártokkal sem, amelyek függenek a fent említett pártok képviselőinek szavazatától. Csakis ebben az esetben van értelme az ellenzéki pártok megegyezésének, és csak így van remény arra, hogy az ország más irányba indul el” – közölte az SaS.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Nyitrán javíthat a DAC

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

A DAC meccse a tévében

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?