Közélet

Kiska: A választások eredménye azt mutatja, hogy az emberek változást akarnak

Pozsony | A választások eredménye azt mutatja, hogy az emberek az ország több térségében is változást akarnak. Ezt Andrej Kiska államfő jelentette ki a szombati (11. 10.) önkormányzati választásokkal összefüggésben.
TASR

2018. november 11. 18:14

Andrej Kiska - TASR-felvétel

Az elnök szerint a választások eredménye megmutatta, hogy az emberek hogyan képzelik el a tisztességes Szlovákiát. „Óriási a vágy, hogy Szlovákia kulturált országgá váljon. Az emberek elutasították a lázító kampány, az ellenkampány, a névtelenség és a gyalázkodás politikáját” – jelentette ki Kiska. Az elnököt örömmel tölti el, hogy új emberek lépnek a politikába, akik a megoldásokra és az együttműködésre fektetik a hangsúlyt. A Szlovákiára váró, későbbi választásokat tekintve az elnök ígéretesnek tartja a politikai stílust megváltoztató hangulatot.

Az államfő gratulált mindenkinek, akinek az emberek bizalmat szavaztak. „Hiszem, hogy közösen előremozdítjuk Szlovákiát” – tette hozzá.

2018. november 11. 17:36

43 önkormányzatban fogják megismételni a választásokat
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Megvonta a támogatást a magyar kormány az alistáli szélsőséges rendezvénytől

Bugár: Kétszer ajánlottam fel a lemondásomat az elmúlt időszakban

Két holttestet találtak egy szenicei kútban

A tűzvész óta először tartottak misét a Notre-Dame-ban

Az SaS módosítaná a nyelvtörvényt

Beiktatták hivatalába Zuzana Čaputovát - ÖSSZEFOGLALÓ

Legfrissebb galériák
Olvasta már?