Közélet

Háromszáz rendőr volt készenlétben a tegnapi DAC-meccsen

Dunaszerdahely | Mintegy 300 rendőr volt készenlétben csütörtökön (július 11.) a DAC-Cracovia mérkőzésen – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Martina Kredatusová, a Nagyszombat Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Sem a stadionban, sem a városban nem volt rendbontás.
TASR

2019. július 12. 18:00

- Somogyi Tibor felvétele

A rendőrség több alakulata speciális felszereléssel és kutyákkal felügyelt a polgárok biztonságára. „Főleg a városközpontban, a vendéglők és a kocsmák környékén járőrözött a rendőrség. Figyeltük a többi városrészt és a városba vezető utakat is” – mondta Kredatusová.

Incidens, rendzavarás nem történt, a rendőrségnek nem kellett beavatkoznia sem az utcákon, sem a stadionban. „Elmondható, hogy baráti hangulat uralkodott a városban és a mérkőzésen is, a szurkolók között – mondta Csicsai Szilárd, a biztonsági intézkedésekért felelős parancsnok.

Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
gallery-image-3
gallery-image-4
+9
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová akár Áderrel is emlékezne Trianonra

EP: itt is dúl a Fidesz–ellenzék háború

D4/R7: Tiltott anyagot találtak a talajmintákban

Kellemetlen: véletlenül rossz házba tört be a NAKA

Peter Tóth azt állítja, hogy Dušan Kováčik speciális ügyész információkkal látta el Norbert Bödör vállakozót

Kalavská szerint találnak új üzemeltetőt a Falck helyett

Legfrissebb galériák
Olvasta már?