Közélet
Robert Fico - TASR-felvétel

Fico hírhedt pedofilnak nevezte Kollárt

SITA

2017. december 16. 14:49

Pozsony | Robert Fico miniszterelnök hírhedt pedofilnak nevezte Boris Kollárt, a Sme rodina vezetőjét az RTVS Sobotné dialógy című műsorában.

Fico kijelentette, hogy senki számára nem lehet kétséges, hogy Smer Szlovákia történetének legsikeresebb pártja. „Egymást követően négyszer nyertük meg a parlamenti választásokat, háromszor kormány alakítottunk és az a célunk, hogy megnyerjük a következő választást is“ - mondta. Hozzátette, hogy jelenleg épp azon dolgoznak, hogyan tovább, mert nem akarják, hogy a Smer a HZDS vagy az SDKÚ sorsára jusson.

Fico elmondta, hogy egyeseknek problémát okoz a Smer retorikája.

„Ha kiabálni fog rám Boris Kollár, egy hírhedt pedofil, akit drogkereskedelemmel gyanúsítanak és az összes maffiózóval lefényképeztek, ha kiabálni fog velem Igor Matovič, egy adócsaló,“

mondta Fico az RTVS műsorában - „Ha ezek az emberek támadni fognak minket, bizonyítékok nélkül, miért ne lenne jogom beszélni ezekről a dolgokról?“

Fico elmondása szerint vannak a pártjában olyanok, akik ezt ellenzik, de ő emlékeztetni akarja a nyilvánosságot, hogy a Smer nem lesz pojáca.

Fico azt is elmondta, hogy utólag hibának tartja a köztársasági elnöki posztért való indulást. Állítása szerint a Smer választói azért nem szavaztak rá, mert kormányfőként akarták őt látni. Fico nemrég jelentette be, hogy nem indul a következő elnökválasztáson.

Önnek ajánljuk