Közélet

Egyetlen zöld járás marad az országban, ötöt már csak egy lépés választ el a feketétől

Pozsony | Szeptember 27-től, jövő hétfőtől Szlovákiában már csak a Dunaszerdahelyi járás tartozik a zöld színnel jelölt, ún. megfigyelési fázisba. A járások többsége narancssárga és piros besorolást kap, öt járásban másodfokú vészriasztás lesz érvényben.
author
ÚJ SZÓ ONLINE

2021. szeptember 22. 12:00

koronavírus
- TASR/AP-felvétel

Zöld színnel jelölt járás:

a Dunaszerdahelyi járás

01

A narancssárgával jelölt járások:

Besztercebányai, Selmecbányai, Pozsonyi (I.–V.), Gyetvai, Galántai, Galgóci, Komáromi, Liptószentmiklósi, Losonci, Malackai, Mezőlaborci, Nagymihályi, Vágújhelyi, Érsekújvári, Simonyi, Bazini, Pöstyéni, Poltári, Vágbesztercei, Privigyei, Puhói, Rimaszombati, Vágsellyei, Szenci, Sztropkói, Nagytapolcsányi, Nagyszombati, Stubnyafürdői, Garamszentkereszti és a Zólyomi járás

A pirossal jelölt járások:

Báni, Breznóbányai, Nagybiccsei, Csacai, Alsókubini, Gölnicbányai, Homonnai, Illavai, Késmárki, Kassai (I.–IV.), Kassa-vidéki, Kiszucaújhelyi, Lévai, Lőcsei, Turócszentmártoni, Miavai, Námesztói, Nyitrai, Poprádi, Eperjesi, Nagyrőcei, Rózsahegyi, Kisszebeni, Szenicei, Szinnai, Szobránci, Iglói, Felsővízközi, Tőketerebesi, Trencséni, Turdossini, Nagykürtösi, Varannói, Zsarnócai, Zsolnai és az Aranyosmaróti járás

A bordóval jelölt járások:

Bárfai, Korponai, Rozsnyói, Szakolcai és az Ólublói járás

Támogassa az ujszo.com -ot

Úgy vagyunk az újságírással, mint a hivatásos zenészek: fellépünk naponta a „kőszínházban", elegáns ruhában a hűséges, bérletes közönségünk előtt, vagyis eljuttatjuk a postaládákba, árushelyekre nyomtatott napilapként a fizetős Új Szót. És mondhatjuk azt, hogy kiállunk a mélyen tisztelt publikum elé a korzón is, kicsit könnyedebben szórakoztatjuk, elgondolkodtatjuk a közönséget, érzelmeket kiváltva az erre járó tömegből. Ez az előadás pontosan olyan szenvedélyes, mint a kőszínházi fellépés, ugyanúgy sok munkával jár, mégis ingyenes. Ha tetszett, hálásan fogadjuk adományát, amit a jelképes hegedűtokba helyezhet. Eddigi felajánlásait is szívből köszönjük az új hangszerekhez, a zenekar bővítéséhez, a repertoár kiszélesítéséhez: az ujszo.com naprakész működtetéséhez.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Krajniak

Novemberben érkezhet az újabb 13. nyugdíj

cseh határátkelőhely

Csütörtöktől huszonhét cseh átkelőn lesz lehetséges az átlépés

Felsőszeli-szüreti felvonulás

Generációk közös szüreti ünnepe (FOTÓK + VIDEÓ)

cseh határátkelőhely
Frissítve

Szlovák belügyminisztérium: Uniós szinten kell dönteni a határellenőrzés bevezetéséről

01

Fizetés nélkül tankolta teli a lopott autót, aztán országhatárokon át menekült

illegális bevándorló

Az elmúlt három hónapban több mint kétezer illegális bevándorlót vett őrizetbe a szlovák rendőrség

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.