Közélet

A Híd a nyílt alkotmánybíró-választást támogatja, a Smer nem

Pozsony | A Híd egy hétfőn délelőtt kiadott sajtónyilatkozatban jelezte, hogy komoly aggályai vannak az alkotmánybírók titkos megválasztása kapcsán, ezért a párt a nyílt szavazást támogatja.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. február 11. 12:22

- TASR-felvétel

A Híd felháborodva figyeli, ahogy a háttérben különböző taktikai egyezkedésbe kezdtek egyes pártok, jelentette ki Debnár Klára szóvivő. Ezzel arra az információra utalt, hogy a a Smer egyes sajtóhírek alapján már Kotlebáékkal egyeztetett az akotmánybíró-választásról, így keresve támogatást Robert Ficónak. Erik Tomáš smeres képviselő a hétvégén jelezte, hogy pártja a titkos szavazást támogatja, ellentétben a Híddal. A Híd elnöke, Bugár Béla már korábban arról beszélt, hogy a párt képviselőinek nem javasolják Robert Fico alkotmánybíró jelöltté választását, ezért egyeztethet a Smer Kotlebáékkal. 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Nőtt a munkanélküliek száma

Két halottja és két sérültje van egy csetneki balesetnek - a fiatal sofőr megcsúszott az úton

Barkácsáruházra zuhant egy kisrepülőgép Németországban

A hely, ahol bárki megérintheti a Holdat

GALÉRIA: Így zajlott a pozsonyi Pride

VIDEÓ: Pánikba esett a sebe láttán egy kerékpáros a Touron

Legfrissebb galériák
Olvasta már?