Hoppá

A hűtőig szállíthatja az ételt a walmartos futár

A Walmart a legnagyobb élelmiszer-forgalmazó jelenleg is az USA-ban, de új ötletük révén is hatalmasat szakítanának.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. június 10. 12:08

Illusztráció - Fotó: pixabay

Azt találták ki, hogy a megvásárolt élelmiszereket közvetlenül a hűtőszekrényig viszi a futárjuk. Egy projekt keretében 1 millió ember háztartásába juttatják el így az árukat, mialatt  azok egyébként távol vannak otthonuktól.

A walmartosok egy testkamerát kapnak, amelyen keresztül a tulaj követheti őket, míg kipakolnak a lakásban - írja a The Los Angeles Times.

Az új szolgáltatás díjait és egyéb részleteit, mint például az intelligens otthoni hardverek költéségét még nem közölte a cég, de a Walmart jelenleg 9,95 dollárt számít fel a házhoz szállításért.

A kiszállítók nem léphetnek be semmilyen otthonba anélkül, hogy az ügyfél valós idejű beleegyezését ne adná a vásárlási alkalmazáson keresztül. A vásárló egyébként, azt is meghatározhatja, hová tegyék a kiszállított árut, nem kötelező a konyhába szállíttatni.

Az újfajta szállítást a cég részéről nem látják saját költségeik szempontjából jelentősen drágábbnak a jelenlegi házhozszállításnál. (HVG)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico: A parlament nem fog megválasztani egyetlen új alkotmánybíró-jelöltet sem

Remišová és négy másik képviselő elhagyja az OĽaNO-t

Nagy port kavart Orbán levele

Minden hangszeren játszanak: futballisták a mikrofon mögött

Szlovák juhtúró magyar tejből

Bővül a hokis Visegrádi Kupa

Legfrissebb galériák
Olvasta már?