Fekete krónika
- A rendőrség illusztrációs felvétele

Egy karambolt követően megégett az autójában egy 53 éves férfi

TASR

2018. szeptember 19. 11:32

Sopornya | Kedden, szeptember 18-án egy 53 éves, szeredi férfi holttestére bukkantak egy összeégett autóroncsban. A Škoda Fabia típusú gépkocsi a bevezető út mentén állt egy családi ház előtt, a galántai járásbeli Sopornyán (Šoporňa).

A rendőrségi vizsgálat szerint az autó egy betonoszlopnak ütközött. Közvetlenül ezelőtt szállhatott ki az autóból a sofőr barátja. Az autó ezután hirtelen lángra kapott. Mária Linkešová, a nagyszombati kerületi rendőrparancsnokság szóvivője szerint nem kizárt, hogy a sofőr ittas volt.

„A megbízott nyomozó emberölés ügyében eljárást indított. A halál pontos okának megállapítása és a toxikológiai vizsgálat elvégzése végett elrendelték a törvényszéki boncolást” – tette hozzá Linkešová.

A lángoló autóhoz a szeredi tűzoltók szálltak ki. Júlia Kedrová, a nagyszombati Tűzoltó- és Mentőszolgálat (HaZZ) szóvivőjének tájékoztatása szerint a tűzoltók 20 óra körül értek a helyszínre, ekkor az egész autó lángokban állt. A gépjármű az úttest mellett állt egy villanypózna mellett.

2018. szeptember 19. 10:44

Tömegbaleset a D2-esen
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk