Soňa Müllerová a menopauza utáni párkapcsolatáról: Boldog akarok lenni, konzultáltam a nőgyógyászommal

kép

Soňa Müller új reményt ad a nőknek. Az élet ötven után még nem ért véget, mondja nekik.

Soňa Müllerová (62) a maga korában és a nőcsábász zenésszel és féktelen Richard Müllerrel (61) kötött tizenöt éves sikertelen házasságának tapasztalatával azt mondja, akár előadásokat is tarthatna az élet főiskoláján. A két felnőtt gyermek, Emma és Fülöp édesanyja 2001-ben vált el, de új férfi csak az ötvenes éveiben lépett az életébe, amikor még csak nem is gondolkodott új kapcsolaton. A gyémántkereskedő Jaroslav Bednár tette újra boldoggá.

Fényűző ajándékokkal, csokrokkal ajándékozza meg a műsorvezetőt, még egy kétszobás lakást is vett neki a Duna-parton, de ami a legjobban lenyűgözi, az a férfi úriemberi viselkedése. „Az én Jaroslavom azt mondja, hogy a jót kell keresni a másikban. Segítünk egymásnak, és nincsenek nagy elvárásaink“ – mondja Soňa.

A kapcsolat elején nem igazán hitt abban, hogy működni fog a dolog. „A kockázat megvolt, de eddig működik. A vezetői kapcsolatnak már más dimenziói is vannak. Arról szól, hogy segítünk egymásnak. Mindegyikünknek megvan a saját élete ugyanakkor. Neki megvannak a gyerekei, nekem a gyerekeim, és van közös időnk is. Egyelőre megvan bennünk a vágy, hogy együtt maradjunk, és a lányom azt mondta, hogy maradjak, amíg boldog vagyok" – árulta el továbbá Soňa Müller a Melody rádió műsorvezetőjének, Viktoria Lancosovának.

Az intimitásokról is beszélt. Elárulta, hogy a közelgő menopauza idején a párját még a nőgyógyásza is ajánlotta. „Két nőgyógyászom van. Megkérdeztem tőlük, mit tegyek, hogy méltósággal és könnyedén vitorlázzak át rajta. Az egyik azt mondta, hogy tornázzak, a másik pedig azt, hogy ha van párom, akkor élvezzem vele az életet” - mesélte.

Soňa megfogadta nőgyógyásza tanácsát, és belevágott az új kalandba. „Az én esetemben ez a bátorságról is szólt“ – utal ismét a tapasztalataira. „Láttam megkeseredett nőket, akik, még ha volt is lehetőségük, szándékosan fújták le. Nem akarták tovább bonyolítani az életüket egy kapcsolattal. Azt állították, hogy egyedül könnyebb nekik“ – mondja.

Közben másfajta életfelfogásról is beszél, amit ő maga is vall. Szerinte egy ötvenes éveiben járó nő átbillen abba az időszakba, amikor a szépség helyett másra kell alapoznia az életét.

Azt hiszem, ebben az időszakban sok nő átértékeli az életét, és inkább önmagát helyezi előtérbe. Rájönnek, milyen gyorsan telik az élet, de még mindig szeretnék megvalósítani az álmaikat. Ha nem teszed magadat az első helyre és nem érvényesülsz, akkor elégedetlen leszel. Nos, én azt mondtam magamnak, hogy elégedett akarok lenni“ – mondja ki büszkén.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?