18+

Egy kutyabarát nyaralóban verték halálra a kétéves yorkit

Siófok | Vascsővel verte agyon az egyik nyaraló család 2 kilós kiskutyáját egy szállásadással foglalkozó vállalkozó.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. július 22. 12:37

A képen látható kutyushoz hasonlóval végzett a férfi. (Forrás: akc)

A hotelt, apartmant és éttermet is magába foglaló intézményt kutyabarát helyként hirdették. Ám az egyik apartmant üzemeltető vállalkozó egyáltalán nem volt barátságos a vendég csöppnyi ebével. 

kutyabarathelyek.hu oldal számolt be a megdöbbentő esetről. Nekik beszélt a neve elhallgatását kérő, gyászoló családfő az elpusztult kutyusról. 

Kedves kiskutya volt. Soha nem bántott senkit, nem csipkelődött, nem ugatta az embereket. Az idegenekkel tartózkodó és inkább félős volt. Így aztán tényleg nem zavart senkit.

A családtagok kedden hallották először, hogy a vállalkozó kiabál a kutyával. Szerdán ugyanez megismétlődött, ekkor a családfő beszélt vele. A vállalkozó azt mondta, fél, hogy a kutya megharapja. A férfi ekkor bevitte a házba az állatot. 

Később, ölében az ebbel, tisztázni akarta a problémát, a vállalkozó azonban békülés helyett őt is fenyegetni kezdte. Szó szót követett, mire a férfi egyszer csak felkapta a vascsövet, majd nekiesett az eb gazdájának. Az egyik ütés eltalálta az állatot, aki azonnal kimúlt. 

Nem tettem semmilyen fenyegető lépést, nem adtam erre utaló jelet. A kutyusunk sem. Nem értjük, miért viselkedett így. Családtagként szerettük. Még csak kétéves volt – mondta el a férfi az állatvédőknek.

A Facebookon vasárnap egyre többen osztották meg a gyilkosság helyszínét, az üdülőkomplexum internetes oldalát. 

A Blikk.hu megkereste őket, kérdésükre azt válaszolták, a hotelben nem történt semmilyen incidens. Azt nem cáfolták viszont, hogy az egyik apartmanban történhetett. 

A rendőrségi eljárás végéig nem nyilatkozunk semmilyen más ügyről. A rendőrségi szakemberek ki fogják vizsgálni ki, mit és hogyan csinált

– fogalmaztak rövid válaszukban. 

A siófoki rendőrség testi sértés kísérlete és állatkínzás miatt nyomozást indított az ügyben.

(Blikk.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A magyar Szent Korona története

Gyilkosságok sorát tervezték

Délután 34 fok is lehet, elsőfokú hőségriasztást adtak ki

Segítsen megtalálni: eltűnt egy 15 éves rimaszombati lány

Két személy súlyosan megsérült egy nagydaróci autóbalesetben

Továbbra sem vonzó a Híd házi pálinkafőzése

Legfrissebb galériák
Olvasta már?