Zsolnai csodavárás

<p>Ma este két szlovák csapat lép pályára a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulójában.</p>

A reykjavíki 3:0-s vereség után rendkívül nehéz helyzetben várják a 19.30-kor kezdődő visszavágót a zsolnaiak. Az izlandi zakót követően az MŠK vezérkara azonnali hatállyal menesztette Pavel Hapal edzőt, és ideiglenesen Ľubomír Nosickýt bízta meg az együttes irányításával. Az új tréner bajnoki bemutatkozása nem sikerült a legjobban, odahaza csak 1:1-es döntetlenre futotta a csapat erejéből a kassai MFK ellen.
„Tudjuk, hogy mennyire nehéz a helyzetünk. Senki sem számított arra, hogy Reykjavíkban ilyen katasztrofálisan kezdjük a kupaszereplésünket. Mindent megteszünk azért, hogy ledolgozzuk a háromgólos hátrányt” – nyilatkozta Ľubomír Nosický. A párharc továbbjutója a walesi Llanellivel vagy a grúz Dinamo Tbiliszivel találkozik.
Lényegesen kedvezőbb helyzetben vannak a nagyszombatiak, akik gól nélküli döntetlent értek el a KF Tirana otthonában. Így ma (19.00) bármilyen arányú győzelem a továbbjutásukat jelentheti. „Kezdettől fogva rohamozni fogunk, jó játékkal és győzelemmel akarunk kedveskedni szurkolóinknak. De egyáltalán nem becsüljük le az albán együttest, amely meglepetésre készül ellenünk” – szögezte le Pavel Hoftych, a Spartak Trnava vezetőedzője. A továbbjutást kiharcoló együttes a selejtező harmadik körében a Levszki Szófia csapatával kerül szembe.
A kvalifikáció harmadik körében bekapcsolódó Senica edzői és játékosai árgus szemekkel figyelik majd a Salzburg–Liepajas Metalurgs összecsapást, ugyanis a párharc győztesével találkoznak a jövő héten. (SITA, sz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?