Vihart kavart a csallóközi derbi

Nagymegyer/Bős |

<p>A szélvihar, az eső ellenére is nagy érdeklődés kísérte, ezerkétszáz néző izgulta végig a nyugat-szlovákiai régióbajnokság 17. fordulójának csallóközi csúcsderbijét, melynek végén a vendéglátó nagymegyeriek szoros győzelme (1:0) került a jegyzőkönyvbe.</p>

„Ahogy azt a sikerünk is igazolja, taktikailag és lélektanilag egyaránt jól felkészültünk. Ezúttal nemcsak az ellenféllel, hanem az időjárási viszonyokkal is meg kellett küzdenünk. Találatunkon kívül egy gólunkat les címén érvénytelenített a játékvezető, két ziccert pedig elpuskáztunk. Labdabiztosak voltak, egymásért küzdöttek védenceim. A fizikailag erősebb vendégeket a pontrúgásoknál is felülmúltuk. Jobbak voltunk, megérdemelten nyertünk” – értékelte sikerüket Lérant Péter, a nagymegyeriek trénere. „Tavasszal már másodszor nem az elvárásoknak, képességeinknek megfelelően teljesítettünk. A mi hibánk, hogy ezúttal sem profitáltunk a sikeres téli felkészülésből. Az viszont elkeserítő, hogy a bíró döntötte el meccset, a játékvezetői trió egyengette a hazaiak győzelemhez vezető útját. A főbíró tétlenül szemlélte a nagymegyeriek időhúzását. Sok ápolás és hat csere után a 89. percben véget vetett a mérkőzésnek… Keserű szájízzel távoztunk Nagymegyerről. Arra is fel kell készülnünk, hogy az ellenfelek minden erejükkel a bősiek ellen dolgoznak. Elszomorító, hogy igyekezetükben a delegált személyek is a segítségükre vannak” – summázta feldúltan érzéseit Süttő Marián, a bősiek vezetőedzője. Gól: Mészáros Ádám (48.) – 1:0.A nagymegyeriek vasárnap (15.00) a Palárikovo otthonában lépnek pályára, a bősiek pedig szombaton (18.00) a Domanižát fogadják.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?